- Kategori
- Güncel
Çocuğunuzu DEAŞ a kendiniz yetiştirdiğinizi biliyor musunuz?
DEAŞ (işid) Çocuğunuzu Her An Çağırabileceğini Biliyor musunuz? DEAŞ a çocğunuzu siz hazırlıyorsunuz...
DEAŞ denilen terör örgütünün insan desteğini kesebilmek için ilk önce internet üzerinden oynanan çeşitli savaş oyunları var, bu oyunları yasaklamak ve kapatmak gerekir. İnsan desteği bu oyunlar üzerinden yetişiyor. Yani bu oyunlar DEAŞ a eleman yetiştiriyor.
Maalesef, ülkemizde devletin bu oyunlardan haberi yok. Genç beyinler bu oyun sayesinde de öldürülüyorlar.
Öyle oyunlar ki bunlar, gençleri amaçsız ve doyumsuz hale getiriyor. Oyun içerisinde defalarca ölüyor ama yeniden var olabiliyorlar. İstediğini istediği kadar öldürebiliyor. Kan ve ölümden korkmuyor artık. Ölmeye ve öldürmeye karşı bağışıklık hatta ölme ve öldürme kolik oluyor. Bir süre sonra oyundan tatmin olamayınca işin gerçeğine başlıyor… Bu oyuna bulaşan gençlerin hayattan umutları, amaçları kesiktir. Onların var olması veya olmamasının bir önemi yoktur. O ancak ve ancak duygularını tatmin etmenin peşindedir.
Ayrıca bu oyunların beyin yıkama özellikleri de var. Bir başka özelliği ise 25. Kare tekniğinin uygulanabilmesi. En büyük tehlike de bu teknik…
Bu oyunlarda bir de para kazanma var. Yani bu oyunu oynayanlar bir miktar para da kazanıyorlar. Ve bu paranın mali bir takibi de yok. Merkezi de Avrupa da bir ülkede.
Bu oyunlardan çocuklarınızı uzak tutun. Yoksa çocuğunuzu DEAŞ ın kucağında bulursunuz.
Bu oyunların en tehlikelisi ve babası olan Knight Online ile başlar. Bu oyunun mucidi ise ABD li bir profesör. Oyuna kendi soyadını vermiştir. Metin 2, NTTGame gibi daha birçok silahla oynanan oyun ile devam etmektedir. Dünyada büyük bir kitlesi mevcut… Çocuklarınız sürekli silahlı, kılıçlı insan öldürme üzerine savaş oyunları oynuyorlarsa çocuğunuzun beyni ölüyor demektir.
On yıldır ben bu oyunun mücadelesini veriyorum… bir defadan, biraz oynamaktan ne olur derseniz çocuğunuzun beynini öldürüyorsunuz.
Devlet bu oyunları kesinlikle kapatmalıdır… Bağımlılık yaptığı için hiçbir şekilde önü alınamaz. 2000 yılında, Yıldız Teknik Üniversitesinin yaptığı araştırmada sadece Türkiye de bu oyunları oynayanların bağımlı sayısı yaklaşık 10 milyon civarındaydı.. Şimdi ise ötekini ve dünyadaki sayısını siz düşünün. Hem bu oyun dünya genelinde oynanıyor…