Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

AYFER AYTAÇ GAZETECİ YAZAR

http://blog.milliyet.com.tr/ayferaytac

28 Haziran '22

 
Kategori
Güncel
 

Cüneyt Arkın Yaşama Veda Etti

SABAHIN SERİNLİĞİNDE KUŞLAR ÖTERKEN ÖLÜM HABERİNİ ALINCA AİLEDEN BİRİ GİBİ ÇOK ÜZÜLDÜK
ÇOCUKLUĞUMUZ VE GENÇLİĞİMİZ ONUN FİLMLERİYLE GEÇTİ BİR VURUŞTA 40 DÜŞMAN CANI ALIYORDU. ÇOĞU GENÇ KIZIN PLATONİK AŞKIYDI. DELİKANLILARIN ÖRNEK ALDIĞI KAHRAMANIYDI. DÜNYAYI KURTARAN ADAMDI. HATIRALARDAKİ YERİNİ ALDI.
ATTAN ATA ATLAYIP DURAN ADAM SON ZAMANLARINDA AYAKTA DURAMAZ OLMUŞTU.
DÜNYANIN GERÇEĞİ İŞTE BU, DOKTORLARDA ÖLÜR!
 
Asıl ismi Fahrettin Cüreklibatur olan Yeşilçamın efsanelerinden Cüneyt Arkın'ın yaşamı 85 yaşında son buldu.
 “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn” Biz Allah'dan geldik, Allah'a döneceğiz. Dünyaya kalıcı olalım diye gönderilmiyoruz.
 
Vade dolunca , ömür sona eriyor. doktor olsan da, zenginliğe bulansanda hazreti Azrail'in elinden kurtuluş yok. Allah'tan emri aldığında vazifesini anında yerine getiriyor.
 
Cüneyt Arkın çoğumuzun bildiği gibi tıp okumuş, hakiki diplomalı doktordu. Kendi bedeninin en iyi doktoru da kendisiydi. Lakin ne yaşlılığına çare bulabildi. Ne de ömrünü uzatıcı imkanlar edinebildi. Onca sene üstlendiği işleri layıkıyla yapmış, dolu para kazanmış. Ne yazık ki nice gelip geçmişler gibi onun da parası, serveti yer çekimini durduramadı.
 
Pek çok filmde attan ata atlayıp zıplayan, takla atarak kaleden kaleye seken Cüneyt Arkın, son dönemlerinde takatsiz, halsiz, ayakta zor durur vaziyetteydi. Bunlar insanlara ibret olmalı, ölümü kendimizden uzak sanmamalıyız.
 
Hepimizin çocukluğunda güzel hatıraları olan yakışıklı adam, yeşil gözleriyle güzel bakan iyi aile babası,Kara Murat’ımız ,Battal Gazimiz, Fatih'in Fedaisi, Malkoçoğlumuz, Mekanın Cennet Olsun . 
Hepimizin başı sağ olsun. 
 
 
Ayfer AYTAÇ
ayferaytac.com
 
 
Toplam blog
: 622
: 205
Kayıt tarihi
: 08.12.14
 
 

Gazeteci-yazar ..