Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '09

 
Kategori
İzmir
 

Dans finallerinde favori İtalyanlar

Dans finallerinde favori  İtalyanlar
 

İtalyan çift, 1 nci seçildi.


Karşıyaka Belediyesi, 1.Uluslararası Dans Yarışmasının beklenen finalleri, dün gece, Bostanlı'da K.Yaka Spor Salonunda yapıldı.

Salsa'larla İzmir, 7 şiddetinde sallandı. Çılgın göstericiler, pistte çılgınlaşarak salonla birlikte izleyenleri de uçurdular. Sanatçıların performansı, izleyenleri hayran bıraktı, çok çok alkışlarla salonlar yıkıldı.

Yarışmaya İtalya, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Beyaz Rusya, Fransa, Belçika, Türkiye, Rusya, İspanya, Macaristan, Ukrayna, Avusturya adına dansçılar katıldı. Jüri üyeliklerini İDO Türkiye Başkanı Alper Alakut, Belçika’dan Guido De Smet, Ukrayna’dan İrena Bous, Romanya’dan Diana Neica, Fransa’dan Gilberto Trolliet ile Avusturya’dan Klaus Hollbacher ‘in yaptığı gecede, sunuculuğu ülkemizin dansın duayeni Tolga Han ile Duygu Akdeniz gerçekleştirdi. Muhteşem atmosferde gerçekleşen yarışmada salonu dolduran 5 bin kişi unutulmaz gösteriyi izlemenin güzelliğini yaşad

Uluslar arası Dans Örgütü Türkiye Başkanı Alper Alakut’un sahneye getirdiği sonuçlar alkışlar arasında açıklanırken kazananlar mutluluk çığlıkları attı. Karşıyaka Belediyesi İzmir Uluslararası Dans Yarışması birincisi yüzlerine yaptığı maske ile ayrı bir show sunan İtalya adına katılan Jasmina Berardi- Roberto Bianchi olurken, ikinciliği daha önce Avrupa ve Dünya birincilikleri bulunan Romanya adına katılan Raluca Popa- Alexandru Papainopol kazandı. Üçüncülüğü ise Çek Cumhuriyeti adına yarışan Katrin Zabenska-Petr Çuban çifti kazandı. Yarışma üçüncüsünün ödülünü Ege Tv İcra Kurulu Başkanı Erol Yaraş, ikinci gelen Ramanya’lı çiftin ödülünü Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, birinci olan İtalyan çiftin ödülünü de CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam verdi. Yarışma birincisi İtalya sonuçlar açıklandıktan sonra gösterisini alkışlar eşliğinde tekrarladı.

Dans yarışmasına gösterilen ilginin çok büyük olduğunu belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Bu güzellik gelecek yıllarda daha muhteşem olarak yaşatılacaktır.” dedi.

Resimler ( Onaylandığında)

Özür Notu: “ Yorum-cevap trafiği, sevgili İdaremizce düzeltilinceye kadar, kapalı”

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..