Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '12

 
Kategori
Güncel
 

Dr. Aydoğdu TBF Başkan Adayı olduğunu açıkladı

Dr. Aydoğdu TBF Başkan Adayı olduğunu açıkladı
 

Dr. Aydoğdu TBF Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı


Dün (23 Ekim 2012 günü) yemekli bir basın toplantısında basın mensuplarıyla biraraya gelen Burdur Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Klinik şefi olan Dr. Nevzat Aydoğdu, Türkiye Briç Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Yaklaşık 20 yıldır Burdur Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde çalışan ve Burdur Briç Sporları Kulübünün de başkanlığını sürdüren Dr. Nevzat Aydoğdu, zengin ve naif bir idareci kadrosuyla Türkiye Briç Federasyonu Başkanlığına adaylığını koyduğunu belirtti.

Şu ana kadar 11 Kasım 2012 tarihinde Ankara Plaza Otel’de gerçekleştirilecek olan TBF Genel Kurulunda başkanlığa aday olacak hiç kimsenin bulunmadığını ve bu nedenle tek aday olarak göründüğünü belirten Dr. Aydoğdu, çok az tanınan briç sporunu Burdurluya tanıtma temel amaçları olduğunu ifade etti.

12 Türkiye şampiyonluğu bulunan Dr. Aydoğdu Federasyonun bir temsilciliğini de Burdur’da açacaklarını belirterek ekip arkadaşlarıyla birlikte neler yapacaklarını yayınladıkları broşürde halka ilan ettiklerini belirtti.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..