Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '08

 
Kategori
Psikoloji
 

Dur dediğinde hayat

Dur dediğinde hayat
 

Hayatın sana DUR dediği zamanlar oldu mu?

Sanki birileri “ DUR” düğmesine basmıştır. En yakın dostların en acıtıcı cümleleri kurar, hastalıklar üst üste gelir, işyerinde herşey ters gider, projeler ilerlemez, borçlar ödenemez, sevdiceğin....hani o kalbini titreten adam/ kadın artık O değildir ve belki de hiç olmamıştır, ailen sanki sen yokmuşsun gibi davranır.......Kaçmak istersin...ama NEREYE?

İşte böyle anlarda gerçekten DURMAK gerekir. DUR... ve derin bir nefes al... bak bakalım olan biten nedir? Hayat sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir mi?

Belki de artık değişim, dönüşüm zamanıdır. Sana ait olmayan bir hayatı sürüp duruyordun bunca zamandır ve artık o hayattan ayrılma vaktidir.

Bir şeyler oldu ve HAYAT SAHNESİ dönmeye başladı. Başını döndüren, görüşünü bulanıklaştıran, kafanı karıştıran şey bu. Biraz dayanabilirsen bu dönmeye, sahne dönmesini tamamlayacak. Artık yeni sahnede, yeni dekorda, yeni oyuncularla yeni rolünü oynayacaksın.

Şimdi yeni hayat oyununu ve rolünü seçme vakti... Oyun ne olursa olsun başrol senin....Oyunun yazarı da yönetmeni de oyuncusu da sensin.. İyi düşün... Nasıl bir oyunda hangi rolü oynamak istersin?

“DUR” malar her zaman kötü değildir. Bazen gerçekten durmak gerekir.

Sevgilerimle.

Ayşenur Hakime Özkan
EFT PRACTITIONER

 
Toplam blog
: 11
: 5634
Kayıt tarihi
: 06.09.07
 
 

1966 yılı 12 Ekim’inde bir ikindi vakti geldim yeryüzü kabuğuna.Sorular sorup durdum annemgillere, ö..