Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '15

 
Kategori
Güncel
 

Dürtelim, dürtsünler! İttirelim, ittirsinler!

Dürtelim, dürtsünler! İttirelim, ittirsinler!
 

Görsel internetten alınmıştır.


Yıllardır yazıyoruz, yazıyorlar, yazacaklar. Daha ne kadar yazmayı düşünüyoruz? Kalemimizde mürekkep kalmadı, klavyeler eskidi. Şu kadınlara yapılan zulüm bitsin artık diye diye dilimizde tüy bitti. Zulüm eksilmediği gibi artarak devam ediyor ve edecek kadınlarımız ve vicdanı olan erkeklerimiz sustukça…

Yine pırıl pırıl bir genç kızımız Özgecan Aslan… Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1'nci sınıf öğrencisi. 11 Şubat'ta ailesi tarafından polise kayıp olduğu yönünde dilekçe verilmiş. 

Polisin yaptığı araştırma sonucunda genç kızın Tarsus-Mersin-Adana arasında yolcu taşımacılığı yapan 33 B 8756 plakalı minibüse ailesinin yanına gitmek üzere bindiği tespit ediliyor.

Yakalanan sanıklar genç kızı öldürüp sonra da yaktıklarını beyan ettiklerinden, yer göstermesi ile genç kızın cesedine ulaşılıyor. Neden öldürdükleri soruşturma sonunda aydınlatılacak ama Özge’yi geri getiremeyecek ve Özge gibi daha nice erkek kurbanı kadınlarımızı.

O halde neden bu olayları önleme gayreti içerisinde değiliz?

Yapmamız gereken, tüm kadınlar el ele verip, haykıralım Ankara’ya. Diyelim ki; “Kadın cinayetlerini ciddi anlamda önleme projesi olan siyasi partiye oy vereceğiz biz…”

Biz çoğunluktayız sevgili hanımlar. Biz ve bizi destekleyen duyarlı erkekler sayesinde biz çoğunluktayız. Sinmeyin o halde bizi ezmek, yok etmek isteyen zihniyete.

Demokrasi direnmektir, haklarımızı ve en önemlisi yaşam hakkımızı savunmaktır. Bu hakkı hiç kimsenin elimizden almasına izin vermeyelim. Allah’ın bize sunduğu bu güzel yaşamı hakkıyla ve mutlu yaşamak hakkımız. Sapıkların ellerinde bu güzel yaşamın solmasına izin vermeyin.

Şimdi tam zamanı, seçim öncesi… PKK nasıl kendi kazanımları peşinde sıkıştırıyorsa yetkilileri, biz de sıkıştıracağız. Başka çaresi yok…

Dürtelim ki dürtsünler…

İttirelim ki ittirsinler…13 Şubat 2014

 

 

 

 
Toplam blog
: 278
: 1431
Kayıt tarihi
: 20.11.10
 
 

Bir Kamu Kurumundan emekliyim. Bloğumda; yaşadıklarımı, çevremde gözlemlediğim olaylar ile kendi ..