Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '09

 
Kategori
Futbol
 

Düşmanlar alışverişte görsün!

Düşmanlar alışverişte görsün!
 

Düşmanların arasını bulan eski Bursasporlu yeni ve 'doğuştan' Beşiktaşlı Yusuf Şimşek


Yusuf Şimşek'in transferinde, kamuoyu Yusuf'un yaşı, bonservis bedeli ya da karşılığında Aydın'ın verilmesinde yoğunlaştı. Benim en çok şaşırdığım ise, yıllardır aralarında 'suni husumet' gündemi yaratılmış iki kulübün, işin içine para ve çıkar ilişkisi girince nasıl 180 derece dönebildikleri oldu.

Herhalde birbirinin deplasman maçına gidemeyen taraftarlar, Beşiktaş Çarşı'sını cam kırıklarıyla dolduran Ankaragücü ve Bursaspor taraftarı, Samet Aybaba'yı Beşiktaşlı olduğu için benimseyemeyenler, buna hak veren Bursaspor yönetimi, tribünde tek başına şov yapıp 'bu tribünde bir Beşiktaşlı olacak, yoksa yıkarım buraları' naraları atan Yıldırım Demirören, 'kanımız ayrı akar' edebiyatı yapan, arabulucuları geri çeviren , gerginliği tırmandırmak için elinden geleni yapan her iki kulüp yöneticileri, işin içine çıkar girince, her şeyi unutup bir gecede transferi bitiriverdi!!!

Toplumumuz unutur derler, ama bu kadar balık hafızalı olamaz sanırım.. Bu iki kulüp için atasözümüzü degiştirerek ancak 'düşmanlar alışverişte görsün' diyebiliriz sanırım..

 
Toplam blog
: 55
: 969
Kayıt tarihi
: 15.01.09
 
 

29 yaşındayım. İTÜ Tekstil Mühendisliği mezunuyum. Evliyim. Çocukluğumdan beri futbol gönüllüsüyüm. ..