Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '11

 
Kategori
Bilişim
 

E-posta adresini niye koydunuz eger mesajlara bakmayacaksaniz

CHP'nin klasik iletisim ozurlulugu yeni teknolojiler ve internet caginda iyice kendini gosteriyor. Denemek icin CHP Merkez Yonetim Kurulundan 3 kisiye partinin internet sitesindeki e-posta adreslerini kullanarak mesajlar yolladim. Bunlar tebrik mesajlari , basari dilekleri idi. 

3 mesajdan 2 tanesi e-posta kutusu dolu oldugu icin teslim edilemiyor diyerek geri geldi. Ucuncusunden henuz bir tepki alamadim, 3 gun gecti. 

CHP'nin yeni yonetimindeki arkadaslar eger e-postalarina bakmaya vakit bulamiyorlarsa, bir iletisim gorevlisi onlar adina en azindan standart bir mesaj bile yollayabilir. Yok hic kullanmayacaklarsa partinin internet sitesine bu e-posta adresler niye konuldu? Gosteris icin mi? 

Maalesef bu kafada giderse CHP ancak mucize ile basarili olur, kendi yeteneklerinden dolayi degil. Hani iletisimciler katilmisti parti saflarina, onlar neredeler? 

Obama'yi iktidara tasiyan selin itici gucu internet, e-posta ve twitter gibi teknolojileri kullananlar olmustu. CHP nin yeni yoneticileri bu konuda cagin gerisindeler mi? yoksa bilincli olarak bu iletisim alanini kullanmaya yemin mi ettiler. 

Iletisim uzmani Ali Saydam dostmuzun bu konudaki gorusleri hakkinda kuskuya dusmustum, Ali hakliymis. CHP henuz bir iletisim politikasi gelistirip uygulamaya koyamadi, secimlere ne kadar var? 

 
Toplam blog
: 29
: 483
Kayıt tarihi
: 16.10.10
 
 

Teksas Üniversitesi İşletme Fakültesinde-Dallas, profesörüm. Alanım işletme, strateji, iletişim, ulu..