Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '14

 
Kategori
İnternet
 

E-ticaret sitesi kurmak

E-ticaret sitesi kurmak
 

e-ticaret siteleri


E-ticaret sitesi kurmak isteyenler öncelikle bir irket saibi olmanız gerekir. Kişiler özel olarak site kurabilirler hatta satışta yapabilirler ancak e-ticaret kanunu gereği sitelerin kurumsal olması gerekir. İlk adım şahıs, anonim veya limited sireti kurmaktır. 
 
İkinci adımda bankalardan sanal pos almaktır. Bankalara başvuru yapıp sanal pos alınabilir. Bankalar sizden şirket ve e-ticaret sitenizin bilgilerini isteyebilir. Bankaya vergi ve hesap bilgilerinizin yanında sitenizin sunucu(hosting) bilgilerini veriyorsunuz.  
 
Kanunlara uygun e-ticaret sitesi paketleri ile satın alabilirsiniz. Kaliteli ve üst düzey güvenlik önlemleri almış ssl tabanlı sitelerde ödeme tutarlarının dakikalar içerisinde siteye aktarabilen şık tasarımlı bir website 1 gün içerisinde kurulabiliyor. Şirket bilgileri(telefon, mail, adres gibi) siteye koyulabilir. Bunun yanında son zamanlarda meşhur olan online destek sistemi de e-ticaret sisteminde bulunabiliyor.
 
Reklam ve pazarlama noktası e-ticaret sitelerinin baarısıyla doğru orantılıdır. Reklam ve pazarlama ise bütçe ile doğru orantılıdır. Ne kadar reklam gideriniz varsa o kadar çok müşteri sitenizde olur. Çok müşteri daha çok satış demektir. Siteniz de olan ürünlere uygun websitelerine veya bloglara reklam verebilirsiniz. Sosyal medyayı etkili kullanabilmek e-ticaret dünyasında sizleri 1 adım öne taşır. Blog reklamcılık ile e-ticarete girmek ister misiniz.
 
İleri de sosyal medya ile e-ticaret iş birliği, blog yazarak sitenizin reklamını yapmak, E-ticarette Seo kullanımı hakkında bilgiler vereceğiz.
 
Toplam blog
: 47
: 907
Kayıt tarihi
: 15.02.12
 
 

Bilgisayar  ve teknoloji konusunda başarılıyımdır. 2002 yılında Koç Bilgisayar Mühendisliğini bit..