Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '14

 
Kategori
e-Ticaret
 

İnternetten para kazanma 7

Para Kazanmanın Yolları

Sosyal Medya da saatlarce içerik paylaşan arkadaşlar bu emeğinizi paraya dönüştürebilirsiniz. İnternetten para kazanmak artık birçok kişinin elde ettiği bir mecra haline dönüştü. Gelişen teknolojilerde cadde ve sokaklar yerine artık internet siteleri ve sosyal ortamlar vardır. Bu alanları reklam bannerları ve tanıtımlarını kullanarak ek gelir elde edebilirsiniz. Sosyal ortamda yeni bir kimlikle herhangi bir sayfa grup veya hesaba sahip olup güzel paylaşımlar yapabilirsiniz. Sosyal ortamları kullanarak kendi bloğunuza ziyaretçi çekebilirsiniz. Blog da ziyaretçi sayısının çok olması reklamlara tıklanma sayısının çok olmasıdır. Sizin elde edebileceğiniz tıklanma oranlarıyla orantılıdır.

Blog yazarlığı, makale yazarlığı, satış ortaklığı, anket doldurmak, sitelerde moderatorlük, uygulama geliştirme, e-ticaret vs... birçok seçenek vardır. Kendinize uygun olan para kazanma yollarını seçebilirsiniz.  

Site kurmak bir çok para kazanma yolunun başında geliyor. Site kurduktan sonra yukarıdaki yolları kullanarak sitenizden kazanç sağlayın.

Site kurmak için wordpress ve joomla gibi servisleri kullanbilirsiniz. Java kodları ve php gibi kodlama dilleri bilerek site kurmak daha uzundur. Ancak site kodlarını kendi oluşturmanız özgünlük açısından önemlidir. ücretsiz blogları da kullanarak gelir elde edebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 47
: 907
Kayıt tarihi
: 15.02.12
 
 

Bilgisayar  ve teknoloji konusunda başarılıyımdır. 2002 yılında Koç Bilgisayar Mühendisliğini bit..