Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '15

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Ekim ayının pozitif düşüncesi: ruhunuzun yaratıcı gücünü kullanın

Genellikle, sahip olduğumuz çözümleri dışarıda arıyoruz. Çünkü, onları kendimizde bulacağımızı bilmiyoruz. En iyi danışmanımız, çoğu zaman kendimizdir!
 
 
“Kendinizi tanıyın”
 
Sizin için iyi olanı bilmenizden daha iyi bir şey yoktur. Bilinçli ya da bilinçsiz de olsa. Kimse sizi sizden daha iyi tanıyamaz.
 
Kendinizi gerçek anlamda tanımasanız bile, kendini tanımanın birçok yöntemi vardır. Eğer gerçekten isterseniz, bunu yapmak için kendinize uygun bir yöntem bulmanız zor olmayacaktır.
 
Bunun için, aklınızı meşgul eden sorun ne olursa olsun, ister maddi, ister duygusal, ister arkadaşlık, ister ailevi, sosyal vb. konularda çözüm bulmak için öncelikle ve daima bakışlarınızı içinize yöneltin.
 
Çözüm öncelikle sizde
 
Bazı insanlar danışmanlardan, dış yardımlardan, psikologlardan, spiritüel rehberlerden yardım umuyor...
 
Gerçekten de, onların önemli bir yardımı dokunabilir. Bu insanlar, çözümleri ortaya çıkarmanızda size yardım edebilir. Ama, bu durum tek bir şartla işe yarayacaktır: hayatınızın dizginlerini yeniden ele alma ve size en uygun olan farklı bir geleceğe doğru yol alma iradenizin olması şartıyla.
 
Durumunuzu değerlendirmek istiyorsanız, kendi kendinize bir vicdan değerlendirmesi yapın ve yavaş yavaş ruhunuzun yaratıcı gücünü kullanın. Zamanla ruhunuz kendi sınınırlarından kopacak ve mutluluğunuz için kuvvetli ve olağanüstü imkanlarını ortaya çıkaracaktır. Hayal gücünüzün sınırı yoktur ve hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir. Onun yeniden kendini göstermesine izin verin, tıpkı çocukluğunuzda olduğu gibi.
 
Toplam blog
: 16
: 185
Kayıt tarihi
: 01.09.15
 
 

1967 yılında Muğla Dalaman ilçesinde dünyaya geldim, ilk ve Orta Eğitimimi Dalaman ilcesinde, Lis..