Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

Eli verdik, kol gidiyooooor

Eli verdik, kol gidiyooooor
 

açıldık


Yıllardır şeytanın aklına gelmeyen bir plan çerçevesinde olaylar gelişme göstedi. Önce hızla çoğalma yoluna girdiler. (Bir adam 3-5 hatun alıp herbirinden an az 10 ar çocuk yaptı) Kardeşlerimiz dedik. Azığımızdan kesip onlarla paylaştık. Onlar maznunluğu oynayıp , dünya kamu oyunu kullandılar. Sonra dağlara çıktılar. Terörist oldular. Teröristliklerini dünya kabul etti. Onlar buna ''kurtuluşumuz' 'dedi. Liderleri terörist başı ilan edildi. Onlar ''kahramanımız '' dedi. Adım adım gözlerimizin önünde ülkeyi bölme projesini akıllı bir şekilde yürütmeye devam ediyorlar .

Terörist başı için bu ülke insanlarının nafakasından kesilenlerle 5 milyon dolar harcanarak özel rezidans hapishane yapıldı. 15 cm'lik bir eksiği olduğu için memleket yangın yerine döndürüldü. İçlerindeki nefreti, gaddarlığı, vahşiliği arsızlıklarını yaktıkları ateşlerle kustular. Masumların canlarını, mallarını hedef aldılar. Attıkları ateşle 17 yaşındaki kızımızı diri diri yaktılar. (Hiç yanık tedavisini yakından gördünüz mü? Yanan derinizin canlı canlı soyulduğu esnadaki ızdırabı tattınız mı? Korkunç birşey. Seyrederken bile yaşanan acıyı hatırladıkça tüylerim hala diken diken oluyor.)

Devlet; eli kanlı bebek katilinin nesini eksik etmişti acaba? Doğrusu hepimizin merak ettiği bu konuyu neden açıklamadılar ?anlama özürlü olduğum için yine anlayamadım arkadaşlar.

Kira derdin yok, ekmek derdin yok. Bu memlekette yaşayanların %90 nın bulamadığı 11, 5 metrekarelik bir de mekana sahipsin, çamaşırın yıkanıyor, yemeğin eksiksiz önüne konuyor. (Bu gün 6 yaşındaki minicik Sinan'ım yetersiz beslendiği için anemi olmuş, kahroldum.) Kış kıyamette açıkta kaldın derdin yok, odun kömür derdin yok, iş sizliğin yok. Yok oğlu yok!

Yedikçe semirmişsin. Semirdikçe açılmak istiyorsun.

Doğrusu haklısın. Açılmak siz ve sizin gibilerin doğal hakkı. Alın işte açılım! İşte yananlar, işte yakılanlar, işte taşlananlar, işte 13- 15 yaşlarındaki çocukların ellerindeki molotof kokteyleri alın tepe tepe kullanın!

 
Toplam blog
: 81
: 646
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

1948 doğumluyum. Emekli öğretmenim. Halen bir rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum...