Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bu güne kadarki ömrünü mücadele içinde geçiren ve hala mücadelesine devam eden, görevlerinden emekli ama mücadelesinden emekli olamayan ihtiyar bir delikanlıyım. Fırsat buldukça, ömrümün sonuna kadar sürecek olan mücadeleme burada da devam etme arzusundayım. Eski üyeliğim kazara kazaya uğradığı için yeniden ü..

Devamı
 
 
Her şey o kadar basit ve sığ değil...

Sayın Yılmaz, Yazınızın her satırı üzerinde ayrı ayrı durup aksi düşünceler yaratmak mümkün. Ancak ben başka uğraş alanları bulduğum için bunu yapma imkanına sahip değilim. Ancak şu kadarını söyleyebilirim. AKP eğer iktidarda kalabilme pahasına yandaşlarını zengin eden ve koruyan ve ülkemizi karanlıklara sürükleyen bir parti olmasaydı başarılarını alkışlayabilirdim.

15 Mart 2011 00:37
Çarşı Kafede buluşuyoruz.

Değerli arkadaşım, girişiminde bulunduğunuz blog yazarları toplantısı için kutlarım sizi. Önemli bir mazeretimiz olmazsa katılmaya çalışacağımızı bildirir saygılarımı sunarım. Hilmi Polat

30 Ocak 2011 12:30
İzlenimler

Ben bu saydıklarının bazılarına dahilim. Hemşerin olarak espritüel bir şekilde soruyorum. sen hagilerine dahilsin. Sakın bana çoktandır görünmüyordun nerden çıktın sen yaaa deme. Selamlar sevgiler.

19 Kasım 2010 12:03
 
Toplam blog
: 2
: 521
Kayıt tarihi
: 28.01.10