Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '07

 
Kategori
Gezi Rehberleri
 

Erdek, Doğanlar

Erdek, Doğanlar
 

Marmara bölgesi'nde yaşayanlar Erdek'i çok iyi bilirler. Özellikle Erdek ve Ocaklar genellikle tercih edilen yerlerin başında gelmesine rağmen, Kapıdağ yarımadası'nda, Doğanlar köyü gerçekten keşfedilmeyi bekleyen, mavi ve yeşilin bir birbirine karıştığı Erdek Belediyesine bağlı bir yerleşim merkezidir. Doğanlar köyü sizin için Kapıdağ Yarımadası'nın bir çok yerinde olduğu gibi, iyi bir tatil seçeneğiniz olabilir. Doğanlar Köyü konumu itibariyle, Kapıdağ'ın Marmara'ya bakan yüzünün en batısında yer almaktadır. Bu köyden Marmara adası çok rahatlıkla görülebilmektedir. Doğanlar geniş bir sahile sahip bir konaklama merkezidir. 2007 yaz tatil planınız için önemli bir seçenek olabilecek Doğanları ihmal etmemelisiniz !

Doğanlar Köyüne ulaşım için ilk olarak Bandırmaya gelmelisiniz buradan 18 km uzaklıktaki Erdek'in içinden geçerek ilk önce Ocaklar köyünü sonrada, Narlı ve İlhan Köylerini geçerek, Doğanlar köyüne ulaşabilirsiniz , yaklaşık olarak Bandırma'dan uzaklığı 90 dk lık bir süre almaktadır. Doğanlar Köyüne her hangi düzenli bir otobüs veya minübüs hattı bulunmamaktadır. Buraya ulaşım için kendi aracınızı veya kiralyacağınız bir aracı kullanabilirsiniz !

Doğanlar Köyüne gelmeden Kapıdağ'ın arka kısmında sesiz bir şekilde ailenizle birlikte piknik yapıp eğlenebileceğiniz, denize girebileceğiniz alanlar bulunmaktadır.

Doğanlar Köyünde konaklamak için nitelikli otel ve motel yoktur, köyde müstakil kiralayabileceğiniz evler mevcuttur. Doğayla başbaşa kalmak istiyorsanız çadır ve uyku tulumlarınızı almanız yeterli olacaktır.

Eğer zıpkınla balık avlama gibi bir hobiniz varsa, Marmara'da bulabileceğiniz en iyi yerlerden biridir.

Resim:Kendi objektifim

 
Toplam blog
: 57
: 2828
Kayıt tarihi
: 17.07.07
 
 

17 yıldır uluslararası firmalarda yöneticilik yaptım. Bunun yanında şirketlere satış, yöneticilik, k..