Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bütün canlıları seven, kendi penceresinden yaşamı anlamaya çalışan, onlardan bir şeyler öğrenmek isteyen, öğrendiklerini aktarmaya çabalayan bir emekli. 1970 senelerinin başında Almanya'da 'Doğa ve Çevrecilik' üzerine eğitim, akabinde bu konuda çalışmalara başladım. 30 senelik çalışma hayatım emeklilikle noktalanınca anı ve tecr..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yatıra geldiler külotlarını çıkarıp dilek dilediler...

Allah mizah yazarlarina kuvvet versin.Bu devirde en zor yazim sekli olsa gerek. Bir kagit parcasina bunu okuyan Esektir yazin, "arapca olsun" atin yol üstüne. Gördüklerinizle bir kitap yazabilirsiniz. Saygilarla.

12 Ekim 2009 10:50
Acun Var mısın Yok musun'a çıkardı Christina'yı, anladık anyayı konyayı!

Süper Süper... Program hakkinda sorduklarinda ne demisti?

21 Ekim 2008 15:41
Matematik dersindeki başarısızlığın temel sebepleri -1-

Bu memleketde 40 yillik bir yoldasim var bizler yaslandik coluk cocuk torunlara karistik.Benim arkadasin 3 evladi var 2 si kiz tekne kazintisi oglan.Kizlar ünüversiteyi bitirdiler.Evlendiler su anda aktiv olarak yasadiklari ülkeye hizmet veriyorlar.Yani anliyacagin calisiyorlar. Gelelim oglana o ablalarini bastirdi.Lise derken Ünüversite kapisina dayandi.Sordum hangi bölümü sececeksin diye.Yüksek Matamatik dedi.Neden diye sordugumda cevabi kizkardesleri verdi. Bu hizi ancak o bilim dali dengeliyebilir diye. Tabii benim gibi kara cahil anlamadi aldigi cevabi. Üstad yazini okuyunca tam yeri bir de sana sorayim dedim. Sevgiler.

17 Şubat 2008 18:26
 
Toplam blog
: 271
: 1289
Kayıt tarihi
: 20.02.07