Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '08

 
Kategori
Haber
 

Ergenekon safsatası, Deniz feneri laf salatası!

Ergenekon safsatası, Deniz feneri laf salatası!
 

www.eğlendir.com


Dünden bu güne, memleketimizi soyanları, halkımıza çeşitli vaatler vererek kandıranları, iktidara geldikten sonra sözlerini unutan siyasileri hep gördük, görmeye de devam edeceğiz! Bunun yanı sıra kendi çıkarları için devletin o eşsiz imkânlarından faydalanan, seçimlerle değişmeyen en fazla, yerinden sürgün edilebilen işini bilir (!) bürokratları hep gördük ve görmeye devam edeceğiz! 

Bunun yanı sıra, türlü işleri için rüşvet veren veya vermek zorunda bırakılan iş adamları veya halkımızdan örnekleri hep gördük ve yine görmeye devam edeceğiz! 

Her branşta ve meslekteki insanların devleti nasıl dolandırdıklarını medyada hep gördük, görmeye devam edeceğiz! 

Bunlar; o şeytansı yüzlerini takındıkları masumane ifadeleri koruyabildikleri sürece, her zaman kendilerini savunacak saf birilerinin olacağının bilinci içindeler! Bana göre bu saf insanlarımız iyi niyetinden dolayı kandırılmış insanlar olarak algılanmalı! 

Bizler elimizdeki gücü; Türkiye’miz için güzel şeyler yapmaya veya yaptırmaya kullanabiliriz! Öncelikle kendi içimizde insanları gruplara bölecek yazılardan kaçınarak işe başlamalı ve tüm samimiyetimizi yazılarımıza yansıtabilmeliyiz. Hoş görülü olmak, kendimiz için “zor” olsa bile, Vatanımızın bütünlüğünü korumak ve kapıda bekleyen “düşman” tarafından yok edilmemek için, yüzyıllardır olduğu gibi(!) birbirimize tahammül etmek zorundayız! 

"Ergenekon safsatası, Deniz feneri laf salatası!" Demeyelim! Bekleyip ne olduğunu birlikte görelim. Elbet adalet yerini bulacaktır. 

Unutmamalıyız ki bu vatan hepimizin. Kimse birbirine ev sahibiymiş gibi davranmaya çalışmasın. Fevri olayları birçok insana yakıştırmaya kalkmasın. Bu konuda çok daha bilgili ağabeylerime karşı haddimi aşarak ukalalık yaptıysam özür dilerim. 

"Özgürlük, en bilinen tarifiyle, başka birisinin hakkının zarar gördüğü yerde sona erer. Ve yasal mevzuatımız açısından her birey iddia olunan suç sabit oluncaya kadar suçsuzdur. Bizim kanunlarımız açısından ise bir insanın suçunun sabit olması, aldığı mahkûmiyet kararının, Yargıtay Başkanlığı tarafından denetimden geçmesi ve onanması demektir."
Hakan DÜNDAR
Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı
 

M. Talip Girgin
Tüm yazdıklarım! 

 

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..