Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '10

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Erkeklerin derdi pasaklı kadınlar

Erkeklerin derdi pasaklı kadınlar
 

Ne zaman evlilik konusu açılsa, televizyonda ne zaman evlilik ile ilgili program izlesek ilk kriter kadının temizliği oluyor. Erkeklerin tek derdi kadının evi temiz mi, iyi yemek yapar mı olmuş. Kadınların da tek derdi kendini temiz göstermek, evini misafire dağınık göstermemek ve her muhabbetin başında çok iyi yemek yaptığını vurgulamak oldu. Hem de bahsettiğim kadınlar gayet kariyer yapmış, eğitimli kadınlar.

Anlayamadığım nokta kadınlar neden hiç pis erkekten bahsetmez? Ki bu yaz ağır derecede erkek teri kokusundan muzdarip olan İstanbul halkını düşünürsek, kadının pisliğine gelmeden önce erkek bakımsızlığından bahsetmenin zamanı gelmedi mi? Neden acaba kadınlar için boşanma sebebi olarak kocasının pis olmasından, ayaklarının kokmasından, çok terlemesinden bahsedilmez de kadının evine bakmamasından, dağınık olmasından falan bahsedilir?

Şahsen ben kendime çok bakan biriyim ama evime öyle aman aman bakmam, yemek falan da arada derede yaparım, ha evlenmek için de iyi yemek yapmayı öğrencek durumum yok, neden öğreniyim ki? Ha koca adayım temizliğe meraklıysa, ya da iyi yemek istiyorsa mutfağa kendi girebilir, itirazım yok, haftasonları evi de beraber temizleriz olur biter. Ha ikimiz de çalışıyoruz, uğraşcak vaktimiz de yok, halimiz vaktimiz de yerindeyse tutarız bir kadın, o bize bakar. Haaa durumumuz mu yok, kıt kanaat mı geçiniyoruz o zaman da her şey müşterek kimse kusura kalmasın. Karı-koca çalışıyorsa ev işi kadına kalamaz, kalmamalı. Ev işinde hamarat ol, yatakta hamarat ol, iş yerinde başarılı ol, ee daha başka ne istersiniz erkek cinsi? Arada çocuk da yapacağız, ona da bakacağız, erkek ne yapacak? Erkeğin çok ciddi bir işi olmasından başka bir durumu yok tabi, boş vaktini de mız mız karısını dinlemektense başka kadınlarla eğlendirmekten alıkoyan bir durum da olmadığına göre?

Protesto ediyorum! Kıllı erkeklerden, ayağı leş gibi kokan erkeklerden, ter kokusu üzerine ağır parfüm sıkan erkeklerden, ağzı kokan erkeklerden, koltuk altına anti-perspirant kullanmayan erkeklerden şikayetçiyim. Kadınlara da burdan son sözüm, başka kadınları çekiştireceğinize sivri dilinizi biraz da sizleri aşağalayan erkeklere çalıştırın. Her konuda mükemmel olmak zorunda değilsiniz.

Zekanızı, iç güzelliğinizi, duyarlılığınızı, başarınızı övmeyen bir erkek iyi yemek yaptığınızı ve temizliğinizi övse ne olur, övmese ne olur?

 
Toplam blog
: 102
: 1607
Kayıt tarihi
: 26.08.08
 
 

1980 İzmir doğumluyum. Kendimi bildim bileli gözlem ve yorum yapmayı çok seviyorum. Genelde hayatı h..