Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Ermeni yandaşlığı...

Ermeni yandaşlığı...
 

Bugün Milliyet internet gazetesini okurken, Hasan Cemal'in "ermenilerin 24 nisan acısını paylaşıyorum" başlıklı yazısını okurken tüylerim diken diken oldu. Yazıdan bazı bölümleri olduğu gibi sizlere aktarıyorum. "24 Nisan 1915 Osmanlı devletinin KEPAZE SAYFALARINDAN biri, iktidar partisi İttihat Terakki tarafından yazılmaya başladı....."Osmanlı Devleti'nin 1915 den başlayarak yüzbinlerce ermeniye karşı işlediği insanlık suçunu inkar etmekte böylesine korkunç bir suça hala kulp takmaya kalkışmakta suça iştirak tır" Ardından samimi arkadaşı Hırant Dink'ten bir anısını paylaşıyor. Hırant şöyle demiş Hasan Cemal'e:"Atalarımın başına gelenleri biliyorum.Buna kiminiz "katliam" kiminiz "soykırım", kiminiz"tehcir", kiminiz"trajedi" diyorsunuz.Atalarımda Anadolu'da Anadolu deyimiyle "KIYIM" DERDİ "

Kutluyorum seni Hasan Cemal, sende öğrenmişin Nobel ödülü almanın yolunu. Orhan Pamuk bir milyon ermeniyi katlettik dedi ardından kaptı ödülü. Sen de iki milyon de! Belki sana yıldızlı nobel ödülü verirler.

Allah'tan korkun, Ruslarla savaş yaparken bizi arkadan vuran ermeni çetelerini aklıyormusunuz yoksa? Savaş zamanında olan olayları neden bir asra yakın bir süreden sonra ortaya atıyorsunuz? Osmanlı'nın da hataları olmuştur. Bir düşünün o zamanlar yurdumuz düşman işgalinde her cephede savaş halinde bir millettik. Devlet otoritesi yok, düzen yok, ülke darmadağınık ve içte isyanlar var. Ülkeyi ele geçirmek için dış emperyalist güçler çaba harcarken, içtede kürt ve ermeni çeteleri ile uğraşan bir millet düşünün.

Benim ilkokulda bir arkadaşım vardı. Margaret Özararat taaa lise yıllarına kadar arkadaşımdı. Onun ermeni oluşu bizi hiçbir zaman rahatsız etmedi ve etmemeliydi zaten.

Asala masum yurttaşlarımızı katlederken aklınız nerdeydi? 30.000 vatan evladı şehit oldu bu topraklarda. Milyarlarca dolar heba olup gitti. Yarın çıkar T.S.K leri masum P.K.K lı lı kardeşlerimizi katletti de dersiniz.

Yakın tarihte Ermenistan Azerbeycan toprakalrını işgal ederken niye sesiniz çıkmıyor. Ne işi var ermenilerin Karabağ'da? Neden azerilerin acısını paylaşmıyorsunuz? Hala işgalci olan ermenileri neden kınamıyorsunuz? Acaba Azerbeycan lehine yazı yazarsanız Fettullah Gülen okullarını Azerbeycan'da yasakladığı için A.K.P hükümeti tarafında dışlanan Azerileri korursanız, hükümeti ve A.B.D ve yandaşlarını kızdırmaktan mı korkuyorsunuz? Azarbeycan lehine yazı yazamazsınız çünkü Azerbeycan Fetullah Gülen okullarını yasakaldığı için A.K.P hükümeti azeri kardeşlerimize kırgın.

Siz bakmayın benim dediklerime sayın Cemal, düne kadar sosyalist olup Filistin Kurtuluş Örgütünde militanlık eğitimi alan, ama şimdi liboş olan yandaş yazarlarınızla beraber SAM AMCANIZIN isteği doğrultusunda bizleri aydınlatmaya devam edin. Ne de olsa bizler cahil insanlarız, sizler sayesinde aydınlanacağız inşallah..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Toplam blog
: 32
: 573
Kayıt tarihi
: 10.09.08
 
 

1953 Konya doğumluyum. Uludağ ünv. 3.sınıfta terk ettim üniversiteyi. Anarşi yoğundu o zamanlar. Pan..