Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '09

 
Kategori
Güncel
 

Ermenistan maçında Azeri bayrağı yasağı...

Ermenistan maçında Azeri bayrağı yasağı...
 

Sabah TV8 de Erkan Tan’ın programında CHP Başkanvekili Onur ÖYMEN misafir ve genel dünya ve memleket meseleleri hakkında konuşuyorlar.. Onur ÖYMEN son derece haklı ve isabetli eleştirilerini sıralıyor hükümetin birçok icraatı ile ilgili olarak.. Fakat bu arada öyle bir şey söylüyor ki donup kalıyoruz;

Onur ÖYMEN’ in ifadesine göre Bursa’da oynanacak Türkiye-Ermenistan maçında stada Azeri bayrağı sokmak yasaklanmış Bursa Valiliği tarafından..

Bunu duyunca hemen İskandinav ülkelerinde bangır bangır yayın yapan terörist örgüt televizyonu aklımıza geliyor.. ve de o televizyonu bir türlü susturamadığımız.. Danimarka’nın girişimlerimizi hiçe sayarak demokrasiden filan dem vurarak buna bütün ısrarlarımıza rağmen izin vermeye devam ettiğini hatırlıyoruz..

Ve de şöyle düşünüyoruz.. vah benim garip Türkiye’m eloğlu her gün senin ülkende 5-10 kişiyi haklayan terör örgütünün televizyonunu krallar gibi ağırlıyor ülkesinde.. senin bütün yırtınmalarına rağmen..

Sense, tabiri caizse "bir" Ermenistan alınmasın diye, yıllardır “kardeş ülke” diye adlandırdığın Azeri’nin bayrağını bile sokmuyorsun stada.. vah ki vah .. İnanılır gibi değil..

Sarkisyan gelse ne olur maça gelmese, Allah rızası için.. Yok mu ya? Bak Ermeni cumhurbaşkanının da getirdik.. Ayağımıza.. maça.. Bak dostuz artık ..

Nerdeee.. Ne gezer.?? Hele bir bekleyip de görelim bakalım bundan sonra neler oluyor.. Kapı açılıyor mu? Yoksa üstümüze kapanıp bizi eziyor mu, muhtemelen?

Lütfen biraz (esasında çook) muhalefetin bilhassa Onur ÖYMEN’ in görüşlerine değer verelim.. Lütfen .. çünkü bu işlerde gerçek “bilgi ve deneyim” o kadar önemli ki.. Altından kalkamayacağı yüklerin altına sokuluyor Türkiye ..

Hem de yalnız bu konuda değil.. Ajandada olan daha birçok konuda..

BIR DUSUNEN

http://www.turkiyeinternette.com/haber/6832-kara-tahta-ermenistan-macinda-azeri-bayragi-yasagi.html

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..