Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '12

 
Kategori
Futbol
 

Eskişehir'de %42 lik hakem faciası...

Eskişehir'de %42 lik hakem faciası...
 

Aydınus-ay- danmı geldi?


Fırat Aydınus, Eskişehir'de normal olanı yaptı. Nedir bu normal olan?Herkesce anormal olan kararlar, malesef daha önce toplamda Fenerbahçe’ye gösterdiği % 42 oranındaki kırmızı kartlarına bir tanesini daha ekledi. Sen hakemsen, sen Türk futboluna hizmet ediyorsan, o zaman şu anda ihanet ediyorsun verdiğin kararlarla, ayıp bence,hiç durma çıkar o hakem formasını üstünden,koskoca camiaya ihanet ediyorsun yazık, hem de ne yazık...

Adama emek hırsızı derler, daha doğrusu resmen hırsızlık bu;şu bilinmeliki sadece bu tepkiyi haksızlığa uğrayan değil, tüm futbol caiması duyarsız kalmamalı.Çünkü bir gün adalet onlara da lazım olabilir. Federasyon gerken cezayı Aydınus'a vermeli... Böyle maç yöneterek Türk futbolu nasıl kalkınacak çok merak ediyorum. Acaba MHK  ve diğer temsilciler, yetkililer ,büyüklerimiz ne düşünüyor acaba?

Fenerbahçe'ye yapılan hakem hataları bu ne ilk ne de son olacaktır. Ama asıl olan hareketi yapanın niyeti çok önemli, bu göz ardı edilmemeli, bugüne kadar gösterdiği kırmızı kartların %42 sini Fenerbahçe' ye gösteriyorsan ve bu kartların içinde böyle abuk sabık kartlar varsa bu tip takıntılı kişiler kesinlikle Türk futbolunun kalkınması için camiadan uzaklaştırılmalıdır.

Yoksa hastalık daha sonra kangrene çevirirse hastayı kurtarmak hayal olur.

Bu tip hakemlere hemen ertesi gün tam teşekküllü  bir hastaneden rapor aldırmalılar, ruhen ve  bedenen  gerçekten sağlıklı birimi var yoksa  başka birşey mi öğrenilmeli..Çünkü o rapora göre ceza verilmeli.

Bir atasözü; alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..

Lafın kısası akşam Aydınus maça damgasını vurdu. Türk futboluna hayırlı olsun..

Son söz:İyi hakem olabilirsin marifet büyük hakem olmakta.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..