Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

16 Mart '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Evli Kadınlara Yönelik Şiddet!

Evli Kadınlara Yönelik Şiddet!
 

NEVZAT TARHAN EVLİ KADINLARA YÖNELİK ŞİDDETİ YORUMLUYOR

İnsani Değerler ve Ruh Sağlığı Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Başbakanlık Kadın Statüsü Genel Müdürlüğü’nün yaptığı şiddet araştırmasının sonuçlarını bu akşam ÜLKE TV’de ‘İyi Bak Kendine’ programında Uğur Canbolat’a yorumluyor.

Başbakanlık Kadın Statüsü Genel Müdürlüğü’nün yaptığı bu çalışmaya göre Türkiye’de evli kadınların yüzde 39’nunun fiziksel, yüzde 42’sinin fiziksel ve cinsel, yüzde 23’nün ekonomik, yüzde 44’nün duygusal, yüzde 15’inin ise cinsel şiddete yaşamlarının bir döneminde eşleri tarafından maruz bırakıldığını belirtiyor. Şiddete maruz kalan bu kadınların kronik ağrılar, kronik hastalıklar ve organ travmaları yaşadıkları belirtiliyor. Prof. Tarhan bu şiddetin meydana getirdiği ruhsal yaraları, bu yaraların hayata yansımalarının nasıl olduğunu ve travmalardan kurtulmanın yollarını Uğur canbolat’a değerlendirecekler.

Programın ana bölümünde Enerji Patlamaları ele alınacak.

Enerji patlamaları nedir?

Daha çok hangi dönemlerde yaşanır?

Enerji patlamalarının başlangıç yaşı ne zamandır?

Kişide başlayan enerji yükselmesi ona neler konuşturur?

Enerji patlaması hangi dürtüleri harekete geçirir gibi soruların cevaplarını uzmanlar bu akşam Uğur Canbolat’a değerlendirecekler.

Enerji patlamaları sırasında servetini batıranlar olur mu?

Gereksiz harcamalarına neden engel olamazlar?

Enerji patlaması dönemlerinde kontrolsüz yaşanabilen cinsellik ne gibi sorunlara neden olur gibi konuları bu akşam etraflıca ele alacak olan ''İyi Bak Kendine'' programının konukları NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi’nden Psikiyatri Uzmanı Dr. Hasan Basri İzgi ve Uzman Klinik Psikolog Yıldız Burkovik olacaklar.

Enerji patlamalarında ataklar nasıl gelir, nasıl seyreder ve tedavisinde neler yapılır, terapisinde hastaya neler kazandırılır gibi konuların ele alınacağı programda canlı bağlantılar ile seyirci soruları alınacak, ''iyibakkendine@ulketv.com.tr'' adresine gelen e posta soruları da stüdyo konuğu uzmanlar tarafından cevaplandırılacak. 0216 633 06 96 nolu danışma hattını arayıp isim ve sorusunu bırakanlara da cevap verilecek.

Uğur Canbolat’ın hazırlayıp sunduğu Ayhan Pala’nın yönetmenliğini yaptığı kendine iyi bakmak isteyenlerin, modern insanın sorunlarına dair yeni arayışlar bulan yeni çözümler üreten ekranların ‘Koruyucu Ruh Sağlığı’ programı ''İyi Bak Kendine'' bu akşam saat 23.30’dan sonra ÜLKE TV’de.. ÜLKE TV TÜRKSAT 2 A uydusu, KABLO TV, DIGITURK 38. ve D-SMART 94. kanaldan izlenmektedir.

Evli Kadınlara Yönelik Şiddet! video foto haberi | MANŞETLER | KERKÜK FENERİ | wikipedia, güncel,fac

NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Nevzat Tarhan Hocama, ''İyi bak kendine'' prog. hazırlayıp sunan Sayın Uğur Canbolat Beyefendiye ve NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesinin değerli uzmanlarına bizlere ışık tuttukları için teşekkür ediyoruz.

Sağlıklı ve huzur dolu yaşamanız dileğimle.

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..