Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Neden taciz gizlenmeli?

Neden taciz gizlenmeli?
 

Oldukça can sıkıcı, üzücü, sinir bozucu taciz olayından sonra bir kez daha anlaşıldı ki…

Taciz edilsen de susacaksın.

Öylesine yorumlar yapıldı ki; ne suçluluk duygumuz kaldı, ne histerimiz, ne utanmazlığımız, ne de densizliğimiz. http://blog.milliyet.com.tr/Bunlari__biliyor_muydunuz___4_/Blog/?BlogNo=233931

Bu yorum ve değerlendirilmelerden de anlaşılıyor ki; ‘’El, elin eşeğini türkü söyleyerek arar’’ mış.

Ve bazıları ‘’Kendi yumurtasını pişirmek için, komşusunun evini yakar’’ mış.

***

Taciz serbest olsun!

Hele tacizi demokrasiye bağlayan, eşine benzerine az rastlanır bir yorum var ki; insanın dimağı tutuluyor. Kendini bilimsel çalışmalara adayan ve tacizi demokrasi ile özdeşleştiren, ‘’bir nevi taciz özgürlüğü’’ olsun diyen bu değerli blogcumuzla herhangi bir alış verişim de yok ama dolaylamadan konulara daldığına göre bu saldırının altında yatan neden, neden bir kuyruk acısı olmasın diye düşünüyor insan. Sanırım ‘’Time of the gpsies’’ isimli blogumun altına yaptığı yoruma aldığı cevaptı bu değerli şahsın kuyruk acısının nedeni.

http://blog.milliyet.com.tr/Time_of_the_gypsies____Cingeneler_zamani_/Blog/?BlogNo=214081

Benim bu şahsa önerim. T.B.M.M’ ne önerge versin. İsteyen benim karımı, kızımı taciz edebilir. Demokrasi bunu gerektirir desin. Akıllara durgunluk veren yorum aşağıda…

http://blog.milliyet.com.tr/Spam_bildirebilmeliyiz/Blog/?BlogNo=233288

Başa döncek olursak! ....

Bloğunda adımı bile zikretme cesareti gösteremeyip, ‘’yani iki dakikalığına da olsa adam olamayıp’’ bana yönelttiği suçlamalarla neşretmek gerekirse, bir nevi ‘’histeri krizi’’ krizine tutulup, aslında gerçek niyetinden yakalanmış olmasının verdiği telaşla bu blogu yazıp, sonrasında da gayet pişkince yorumlarınızla taciz etmeyin diyen; dedikodudan geçinmeli bu blogcumuzun ''zaten tarafımca bilinen'' takkesi düşmüş, keli görünmüştür.

Kişilik haklarıma dolaylı saldırı olan ‘’direkt saldırı dürüstlüğünü, cesaretini göstermeyen bu blogcular’’ bu bloğun yayınlanmasına göz yuman sitemize, yorumları ile destek olan blogcularımıza da ne kadar teşekkür etsem azdır.

Her şey demokrasi gereği tabii. Hoş görmesen de boş görmek gerek.

Oysa bu yakıştırmaların çok daha azı ile cinayetler işleniyor ülkemde!

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..