Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Evlilik çağım geldi güven ;)

Evlilik çağım geldi güven ;)
 

Evett, her toplumda evlilik çağı ( evlilik zamanı ) diye bir kavram var.. Her bayanın yaşamı boyunca hayatına bir gün dahi olsa, muhakkak almış olduğu bir kavramdır..  Evlenme zamanının geldiğini düşünen kadın, aslında 18 inde ne düşünüyorsa 30 unda da aynı şeyleri düşünüyor..  Fakat bu süreç, kişinin karakterine, çevresine, aile yapısına göre farklılıklar gösteren bir süreç olsa da; sonuç hep aynı. Aynı planlar, aynı heyecanlar, aynı kırılganlıklar, aynı duygusallık.. Bir kadın için evliliğin tanımı her yaşa göre aslında aynı; her ne kadar ifade ediliş şekilleri , yaşayışları farklı olsa da herşey aynı aslında.. İstekler, beklentiler, hayal edilenler.. Sonuç hep aynı, hep mutluluk ..
 
Konuştuğum bayanların hemen hemen hepsinin isteği sadece güven ve mutluluk.. Peki bu güven ve mutluluk nasıl yakalanır ? İlla çook uzun yıllar birbirimizi tanımamız mı gerekir ? Tabi ki hayır ;) Güven ve mutluluk ; bizim için çalışan, hayatta her kişinin bünyesine zeytinyağı gibi kolayca sızabilen, her yerde bizi kolayca temsil edecek, arkamızda durabilecek önemli kaynaklar.. Kimi insan vardır ; karşısındakine bir saatte güven verir , kimi insan  vardır ; yıllar geçer ama güven sağlayamaz.. Demek ki problem GÜVEN de değil , bizde.. Ne kadar samimi, içten ve doğal olursak; GÜVEN o kadar yanımızda, yanıbaşımızda olur.. Bu arada Güven yalnız yaşamayı hiç sevmez , muhakkak arkasından Sevgi yi çağırır.. Sevgi mutluluk getirir, mutluluk başarıyı, başarı özgüveni.. Ben bunların hepsini çok sevdim ;)
 
GÜVEN ne kadar da önemli birşeymiş.. Ve bizden istediği tek şey , doğallık ve samimi olmak :) onun için GÜVEN beni lütfen bırakma ; çünkü arkandan gelecek olan bütün güzelliklere her zaman ihtiyacım var ;) Tabi hayat yalnız da çekilmez .. GÜVEN sen herşeye kadirsin ;) evlilikte de hep yanıbaşımda ol olur mu :) 
 
MUTLU MUSMUTLU BİR GÜN DAHA 
 
                      ;)
LALENUR BALCI
 
Toplam blog
: 35
: 107
Kayıt tarihi
: 03.12.14
 
 

Sağlıklı beslenme ve kişisel gelişimle ilgileniyorum ..