Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '07

 
Kategori
Mizah
 

Eymir, yıldızların altında...

Eymir, yıldızların altında...
 

Malum abla ve müritleri;))


Olacak şey mi?

Eymir toplantısında kısa bir anket yaptım. Şu benim “Zavallı erkekler” http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=83039 adlı blog’u kimler okudu diye.

Sonuç tahmin ettiğim gibi.

Sevgili Nezom ve Pirmete dışında okuyan yok.Blogun çıktısı yanımdaydı.Şimdi oku diye yapılan ısrarları görmezden geldim.Merak eden okusun, ”tık” olarak haneme yazılsın diye düşündüm;)).

Şimdi gece yarısından sonra bir iki adet bolg yazdım ya Eymir ile ilgili yine anket sonucu aynı.Gelen yorumlardan katılımcılardan söz ettiğim yazı güme gitmiş.Arif Öğütçü, Talip Bölükbaşı’na katılıyor: ”Geleni gideni yazmadan …” saptamasına. http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=83407

Söz konusu link’i verdim günah benden gitti. Okumayan dönüp okur ama en azından Neşe’nin bayan müritleri gibi erkek blogcular dayanışması bu günlerde iyi olur.Biz erkekler dünyanın en saf blogcuları olduğumuz için herkesi okuyoruz ama bayanlar sadece kendilerini okuyor! Biline. İnanmayan bayan blogculara yapılan yorumlara bir baksın. İmece gibi mübarekler kim blog yazmışsa cümbür cemaat yorum yarışına girişiyorlar.

İsterseniz şu Eymir’e bir daha dönelim. Neşe, Serap İnce’yi bir sundu ki aklınız firar eder. “Harika yazıyormuş.” Ne var bunda şaşacak .Bir kere Karadenizli Serap.O güzel coğrafyadan kaçınılmaz olarak yetenekli yazarlar çıkar.Aziz Nesin’den Sunay Akın’a kadar derya deniz…

Bir de tutturmazlar mı Serap ABD’li (üzgünüm, o kadar blogcu sinema oyuncusuna benzettik ama kim olduğunu vallahi bilemedik.Ben malum isimleri aklımda tutamam. Ya diğerleri.) sanatçıya benziyor diye.

Tamam ailemizin kızı gibi, sempatik ve de Sis dağından akan pınarlar gibi duru bir güzellik o kadar;))...

Zavallı erkek blogcular trene bakar gibi bakıyorlar, blog kadınlar tarafından ele geçirilmiş ama farkında değiller! Bakarsınız İstanbul toplantısının yıldızı yine Neşe’nin müritlerinden biri olarak tadavüle sürülür, şaşırmayacağım…

Şimdi, Arif Öğütçü o kadar “El çırptık, ıslık çaldık…”diyor. Malum ablamızın sesinden duyamamışız güme gittin dostum. Ama yazdığın yorumların ve blog kardeşliği adına aramıza yeni katıldığın için sana torpil geçeyim.Hoş geldin.

Talip Bölükbaşı, derya deniz örneği.Biriktiriyorum onun ile ilgili anılarımı ve mutlaka gelecekte eşsiz bir cumhuriyet sevdalısı olarak söz edeceğim.

Pirmete, sağ olsun alanında yetkin, dost canlısı ağabeyimiz. Blog mahallesinin abisi. Kısa bir zaman aralığına bu organizeyi yaparak güzel bir akşam yaşamamıza ortam hazırladı…

Yıldız, Kadir Demirel çifti soy adları bende olumsuz çağrışımlar yapsa da sıcaklıkları ve içtenlikleri ile yüreğimizin baş köşesinde yerlerini çoktan aldılar.

Şimdi çok istemesem de bu yazıyı bitirip yılbaşı hazırlıkları için koca evi süpürmek zorundayım.Malum ablamız bir akşamda eşimi zehirledi ve evin baş feministi kesildi.Eşitlik filan diye anlamadığım şeylerden söz ediyor ya hadi hayırlısı. Eminim benim durumumda Neşe’nin müritlerinden biri olsaydı yazılara yaptıkları yorumlar gibi beş dakikada her işi bitirirlerdi .

Dünyanın zavallı erkek blogcuları, birleşin;yarın çok geç olacak. İstanbul toplantısında hepinizi sınav yapacağım…

Mutlu yıllar;))

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..