Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '07

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe- Konyaspor = 4 - 1

Fenerbahçe- Konyaspor = 4 - 1
 

Son şampiyon şanlı kanaryamız, ligin 9. haftasında sezonu mükemmel açtı bizleri sevindirerek. Avrupada çağlayan ama ligde 11 puan birden kaybeden fenerimiz Konyaspor maçındaki etkili futbolu ve de farklı ıkazsanmasıyla bizleri mutlu etti. 11. dakikada Caetano'nun ortasında Washıngton portakalının uğursuz golü geldi. 0-1. Ondan sonra da Fenerimin sambası başladı.

Kim bilirdi 4'leyeceğimizi? 13. dakikada Semih'imizin golü iki hamlede Gökhan'ın ortasıyla geldi. Aurelıo Paşa'mızın arapasıyla kaçan Semih'imizin 22'de Alex'imize asistin kralını yaparak şovuna yenisini ekledi. 2-1.
Vederson da "Ağbi ben de varım " dercesine 36'da çaktı bombasını. 3-1.
Skorun rhatlığığ bana beklenen futbol ziyafetini izletti şahsen bravolamak gerekirse. Resmen samba şov seyrettim samba şoov.

Semih'in en büyük özelliği; topun ve golün onu sevmesi. Ya atıyor, ya da attırıyor. Zico onu ödül olarak Hollanda 'da klübede tutarsa gerçekten de yuh derim ben. Dakikalar 53'ü dürttüğünde Alex'imizin corner atışını Semih Paşa indirdi. Edu'muz eduladı ve 4-1'i gördük çok şükür. Skor ve galibiyet kadar takımımın isteği, göze hoş gelen futbol resitali de bence çok önemliydi. Beklediğim patlama geç de olsa yaşandı. Eldeki malzemeyi bozmak, küstürmek, klübeye esir etmek pahalıya patlar. Zico maalesef bunu her hafta yapmakta.

Şampiyon geliyor bekle Türkiye. Uyuyan dev uyandı hareket etti. Ayağa kalkıyor, yürüyecek, koşacak....

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..