Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '07

 
Kategori
Dünya
 

Hakkari'de hain saldırı

Hakkari'de hain saldırı
 

21 Ekim 2007 PAZAR 02:00

Acı, tekrar acı. 16 şehit daha verdik ne yazık ki. Hakkari Yüksekova'da yiğitlerimiz hain bir pusuya maruz kaldı. Gece 02:00 sularında meydana gelen olayda normal olarak gerçekleştirilen intikal sırasında, ilk önce köprüden bölge değişikliği yaptıkları sırada infilak ettirilen bombanın sonucu 5 askerimiz şehit oldu. Daha sonra çapraz ateşe tuttukları askerlerimizin 10 tanesini daha şehit ederek sayıyı 15 e çıkartan hain şerefsizler kaçarak bölgeden uzaklaşmışlardır.

Bunun haricinde aldığım bilgiler dahilinde 10 tane de askerimizin kaçırıldığı haberi de eklenmiştir haberlerden verilen bilgiye göre. Daha ne kadar kayıp vermeye devam edeceğiz?

Daha devletimiz ne kadar uyuyacak bu kayıplar artmaya devam ederken? Bütün harcamalarımızın tümünü devletimizin askeri birimlerinin silah, muhimmat ihtiyacına harcamaya hazır ve razıyım. Yeter ki o şerefsiz teröristlere gerekli cevabı verebilelim. Teknolojik silahlarımız yok mu bizim? Saldırı öncesi yol hattımıza yerleştirilen patlayıcı tesisatlar tespit edilemiyor mu? Yeter artık sabrımız taşıyor. Devletimizin bu yavaşlığı ve vurdumduymazlığı bizi üzüyor, daraltıyor. Allah ne verdiyse saldıralım. Ama aniden. Medya'ya duyurmadan. Medya haberdar edince bangır bangır, tabii ki teröristlerin eline geçer haber.

Adamlar nasıl bize saldırıyor ise bizim de aynısını yapmamız gerekmiyor mu ?
Bu vatan bizim....

Saat 13:41 SON DAKİKA !!

Hakkari de mayınlı tuzak! Dağlıca'da minibüsün geçişi sırasında patlama yaşandı. İlk belirlemelere göre 10 vatandaşımız yaralandı. Daha şehitlerimize üzülürken yeni yeni, bu hain pusu hala devam etmekte. Çok yazık çok. !!

Şehitlerimiz nur içinde yatsınlar. Ana babalarına, yakınlarına da Allah'tan sabırlar niyaz ediyorum. Türkiye Türklerin vatanıdır. Bunu AKLIMIZDAN ÇIKARMAYALIM ! ! !

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.......

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..