Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe fırtınası yaz sıcağında havayı serinletti! 4-0...

Fenerbahçe fırtınası yaz sıcağında havayı serinletti! 4-0...
 

Sezona Türk Hoca ile sert eleştiriler altında giren Fenerbahçe, lige fırtına gibi başladı…

Alışık olduğumuz üzere; Fenerbahçe Medical Park Antalyaspor ile seyircisiz oynadığı maçta "Nöbetçi, genç(!) golcü" Semih ve uyumlu ikizi Alex’le birlikte sahne aldı.

Netice mi? İlk 45 dakika için harika bir futbol, girilen 8-9 pozisyon ve atılan 4 gol…

Umarım bu 4-0'lık sonuç, PAOK maçı öncesi iyi bir motivasyon sağlar...

Evet, Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında, geçen sezondan cezası nedeniyle Medical Park Antalyaspor'u seyircisiz oynanan maçta konuk etti. Yalnız hiçte konuksever davranmadı!

Bildiğiniz gibi Fenerbahçe, 2009-2010 sezonunun son haftasında şampiyonluğu yitirdiği Trabzonspor mücadelesi sonrası meydana gelen tribün olayları(Şampiyon olduk diye sahaya dalma ve anons olayı) nedeniyle, sahasındaki sezonun ilk maçında seyircisinden yoksun mücadele etti.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın boş tribünleri bayraklarla donatılırken, kale arkası tribünde asılı ''Sahada basmadık yer bırakmayın'' yazılı pankart dikkat çekiciydi. Fenerbahçeli futbolcular bu uyarıya ilk yarı boyunca uydular. Maçın ikinci yarısında, işi antrenman havasına sokarak sahada dinlendiler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bazı as futbolcuların sakatlığının düzelmesinin de etkisiyle son iki resmi maçtakinden farklı bir 11'i sahaya sürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynadıkları Young Boys maçlarından 8 farklı futbolcu ile sahaya çıkıp, gerçek kadrosunu ve gücünü televizyon izleyicilerine gösterdiler.

Aykut Kocaman, Young Boys maçlarında ilk 11'de görevlendirdiği Gökhan Ünal'ı, ligin ilk maçında kenara çekerken, Semih'i sahaya sürüp, onun hırsından ve usta vuruşundan yararlandı...

Maça gelince, 8 ve 13. dakikalarda Semih, 24 de Alex ve 28 de Gökhan Gönül’ün golleri ile maçı 4-0 aldı. Lig için harika bir başlangıç yaparak, şu ana kadar oynanan maçların içinde en farklı sonuç olduğu için lider pozisyonuna geçti. Gerçi Fenerbahçe geçen sene de ligin son maçının, son dakikasına da Lider(!) olarak girmişti ya…

Antalyaspor’a gelince; geçen yılki görüntüsünden çok uzak… Mehmet Özdilek’e söylediği sözü yutturdular! Ne demişti Mehmet Özdilek? İstanbul’a Fenerbahçe’yi yenmeye geldik! Oysa koskoca maç boyunca sadece uzaktan bir şut çektiler, onu da kaleci kornere çeldi. Bu görünümü ile Medical Park Antalyaspor, ligden düşmeye aday bir takım gibi… Bir an önce isminin başındaki sağlık kuruluşuna gidip, eksik, hasta yerlerini tamir(!) ettirmeli…

İsmi değişen, (umarım kendi kalitesi de değişir) ligimizin, yeni sezonu hayırlı(!) olsun.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..