Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '15

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal takımı şampiyon yaptı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal takımı şampiyon yaptı
 

Yanlış okumadınız. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal takımı şampiyon yaptı. Yalnız küçük bir ayrıntı şampiyon yaptığı takım Fenerbahçe değil Galatasaray oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Ama elbette asıl büyük teşekkürüm başkana. Sayın Aziz Yıldırım'a. Kendisinin başkanlığı döneminde şampiyonluk sayısında Galatasaray'ın gerisine düştük. 

Takımımızın haline gelince. Şampiyonluk iddiamız varken boş trübünlere oynadık. Fenerbahçelileri böylesine ilgisiz böylesine takımdan uzak bir hale getirmek başarıdır. 

Bendeniz bir Fenerbahçeli olarak ne zaman Selçuk ilk 11'de oynamaya başlasa eyvah derim şampiyonluk gitti. 

Büyük Teknik adamımız İsmail Kartal Emenike ısrarıyla ne denli iyi bir teknik adam olduğunu ortaya koydu. Golcüden iyi anlıyor. Emenike gerçekten büyük golcü. Tek kusuru gol atamamak.

Selçuk da muhteşem oyuncu. Onun da tek kusuru oyun kuramamak. İleriye pas verememek. Onun dışında iyi orta saha oyuncusu.

Alper Topuk da muhteşem. Tek kusuru takım oyuncusu olamaması. Kendisi tek başına oynuyor. Topu aldı mı maşallah kimselere vermiyor. Tek kusuru kendine oynaması. Kendisine buradan söyleyim. O kendine oynadı. Fenerbahçe şampiyon olamadı. Acaba Topuk kendisi şamiyon olabildi mi?

Bu arada büyük paralarla bir de transfer yaptık. Diego. Adam gerçekten iyi orta saha oyuncusu. Onu da malesef büyük teknik direktörümüz yeterince oynatmadı. Elinde Selçuk gibi dünya markası vardı tabii.

 

Bursa maçından da söz edelim de hatırı kalmasın. Bursa bize kendi sahamızda üç atıyor. Hem de müthiş oynayarak. Bizim maçta pozisyonumuz yok doğru dürüst. Bir de adamlar son on dakikada 2-0 yapıyor. Bize gol lazım tur gidecek büyük teknik adamımız maça Hasan Ali Kaldırım'ı alıyor. Bursa da bu hamlenin hakkını veriyor ve bir tane daha çakıyor bize. 3-0.

Teknik adamımız maçtan sonra "Özür dileriz" diyor. Haydi ya. Öyle mi? Peki bizim kaybolan bir yılımızı geri getirecek mi senin bu özrün. Bak her taraf sarı kırmızı. 

Bu özrün maçlara cebindeki son paralarla gelen Fenerbahçelinin hayal kırıklığını onaracak mı? Özür dilermiş. 

Bizim tepkimiz aslında şampiyonluğun gitmesine değil. Takımımızın son haftalardda rezil bir futbol oynamasına. Özellikle Bursa maçı bu rezilliğin belgesi.

Helal olsun sana İsmail Kartal. Bak takımın bir hafta daha sabredemedi. Dün Başakşehir önünde de yıkılıp Galatasaray'a erken şampiyonluk getirdi. 

Tek tesellimiz Fenerbahçeli olmak. Tek tesellimiz bu takımın ne denli büyük olduğunu bilmek. Bu sezondaki rezaletin sorumluları bu takımdan gitmelidir. Fenerbahçe kimsenin babasının tapulu malı değildir. 

Fenerbahçeli Fenerbahçe'yi geri istiyor.

Büyük Fenerbahçe'yi.

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 179
: 2576
Kayıt tarihi
: 21.01.07
 
 

Barışa ve kardeşliğe inanıyorum. Türkiye'nin yaşadığı tüm sorunların kardeşlikle çözümlenebileceğ..