Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe tur kapısını açtı.

Fenerbahçe tur kapısını açtı.
 

fenerbahçe-manisa


Fenerbahçe ile Manisaspor arasında dünakşam Ziraat Türkiye kupası yarı final ilk maçı Şükrü Saraçoğlu’nda oynandı.

Ancak her iki takımın da Şükrü Saraçoğlu’nda olduğunu göremedik.

Her iki takım futbolcularının vücutları sahada idi ancak ruhen başka diiyarlarda idiler.

Futbol adına göze çarpan hiçbir hareket yoktu.

Yalnız göze çarpan tek bir şey vardı o da tribünler tarafından centilmen başkan Sn.Özhan Canaydın’a gösterilen saygı idi, tribünlerin hep birlikte alkış ve tempo tutarak centilmen başkanı uğurlaması gecenin alkışlanması gereken tek ve en güzel hareketi idi.

Maça gelince belirtiğim gibi her iki takımda sanki sahada değillerdi.

Heriki takımda çok tutuk ve isteksizdi.

Maç kaleci Orkun’un hata yaptığı ana kadar her iki takım oyuncuları arasında al gülüm ver gülüm şeklinde geçti, her iki takım oyuncularıda ne birbirlerini zorlayacak nede incitecek bir müdahale ve mücade içerisine girmedi.

Futbolcular antrenmanlarda bile daha canlı ve istekli oluyor.

Fenerbahçe kadrosunda çok fazla sakat oyuncu var bu nedenle de idaale yakın bir kadro ile maça başladı diyebiliriz.

Yalnız uzun zamandır dikkatimi daha doğrusu herkesin dikkatini çeken bir konu var, futbolcularçok kolay sakatlanıyorlar, dün akşamda Emre sakatlanarak maçı yarıda bıraktı, ben bu sakatlıkların futbolcuların kedilerine iyi bakmaması ve kesinlikle iyi antrenman yapılmamasına bağlıyorum.

Fenerbahçe tamamen Galatasaray maçını düşünür bir halde idi, sahada futbol adına hiç bir organizasyon yoktu, futbolcular kendilerinihiç zorlamadılar, daha doğrusu sahada terlemediler bile.

Bu maçı kazasız belasız atlatalım düşüncesi hakimdi ki tam o anlarda Manisapor kalecisi Orkun Fenerbahçe’nin imdadına yetişti ve Guiza’ya pas yaparak kardeşim sizin kendinizi zorlamaya niyetiniz yok alın bu golü bari atın şeklinde yaptığı hata ile Fenerbahçe golü buldu ve hemen akabinde Devid ile farkı ikiye çıkarıp maçı ve geceyi kurtardı.

Manisaspor tamamen durumu idare etmek içi maça çıkmıştı, aklı kesinlikle hafta sonu oynayacağı Antalyaspor maçında idi, bu nedenle de kendileri için çok önemli olan bazı oyuncular ile maça başlamadı, bununda faturasını çok ağır ödedi.

Bir pozisyonda kaleci Orkun’un inanılmaz hatası sonucu kalesinde gol gördü, bir diğer anlamda da takımın oyundan düşmesi sonucu savunmadaki en önemli oyuncularından Kalabane kırmızı kart gördü ve bir anlamda ağır hasar gördü.

Fenerbahçe’nin artık turu geçtiğini ve adını finale yazdırdığını varsayıyorum.

Bu moralle de hafta sonu oynayacak oldukları çok kritik Galatasaray maçına hazırlanacaklar.

Yalnız Özer, Mehmet Topuz gibi birkaç futbolcu hakkında da not düşmeden yapamayacağım.

Be kardeşim kocaman Fenerbahçe takımında oynuyorsunuz, insanlar size bu kadar güveniyor ve umut bağlıyor, hem sizi transfer edenler, hemde tribünlere izlemeye gelenler sizden birşeyler bekliyorlar, hadi yabancıları anlıyoruz, onlar taraftarları çok iyianlayamıyorlar, bari siz anlayın ve birazcık kendinizi zorlayın, mücade edin, en azından formanız terlesin be kardeşim, zorunuzamı gider.

 
Toplam blog
: 20
: 734
Kayıt tarihi
: 03.03.10
 
 

Spor hayat, futbol zevktir. İstanbul'da yaşıyorum. Futbolu severek ve zevkle takip ediyorum. Bir dön..