Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '20

 
Kategori
Özel Günler
 

Feriha & Emir Ölümsüz Aşkı!

ADINI FERİHA KOYDUM dizisi 14 ocak 2011 yılı bir Cuma akşamı izleyicisine merhaba dedi. Bir kapıcı kızı olan Feriha, o yıl bir özel üniversiteye burslu olarak kazandı ve okula başladı. Güzeller güzeli çıtı-pıtı bir genç kız ilk bakışta dikkatleri çekiyor, ürkek bir kuğu gibiydi. İlk okul gününde "Gecelerin Veliahtı" olarak tabir edilen oldukça yakışıklı Emir Sarrafoğlu, küçük bir trafik kazası ile kader onların hayatını kesiştirdi.

Ve tanıştılar, Emir ilk görüşte Ferihayı aşık olmuştu, Feriha da ona... Ferihe kaçar, Emir kovalar. AFK dizisi, daha ilk bölümü ile milyonların fenomen dizisi oldu. Ben de her yıl bu unutulmaz aşkı her yıl yazdım, sizlerle paylaştım ve paylaşmaya da devam edeceğim.

 

AFK 1.YIL (2012)

Feriha Emir'in tatil dönüşü elinde mektupla bulur. Kendi kapcı kızı olduğunu anlattığı mektubu okuduğunu zanneder. Halbuki, Emir annesinin hatalığı ile ilgili mektubu okumaktadır. Diğer taraftan sezon finalinde piskopat Halil Feriha'nın annesi Zehra'yı 2 el tabanca kurşunu ile veurmuş, ölmemiştir. 24.bölüm dizinin ilk sezon finalidir.

 

AFK 2.YIL (2013)

Adını Feriha Koydum dizisinin rotasını nereye çevirdiğini anlamış değilim. Saçma-sapan bir  sezon finaliyle 67.bölümde sezonu kapattılar. Gerçekten Feriha öldü mü onu da tam anlamış değiliz. Hazal döner umuduyla açık kapı bırakmışlar. Şayet Hazal Kaya’yı birileri ikna ederek döndürürse ne ala...

Feriha’yı hastaneye kaldırırlar iyileşir, oradan devam eder. Büyük çoğunluk izleyicinin arzusu da budur. Geleceği işlemek, yeni karakterler katmak daha kolaydır. Emir ve Feriha mutlu hayatlarını o tertemiz aşklarını izlemek izleyiciyi ziyadesiyle mutlu edecek, reytinglerine reyting katacaktır.

 

AFK 3.YIL (2014)

Bugün sabah maillerimi baktığımda Kaya & Ulusoy fanlarının bana attıkları maili gördüm. 14 Ocak 2011 tarihi, hala daha unutulmayan efsane aşkın anlatımı olan “Adını Feriha Koydum” dizisinin 3.cü yıldönümüymüş.

Bana aşağıdaki maili ve 14 Ocak-AFK başlangıcı anısına ilk videoyu göndermişler. İzledim, Emir ve Feriha’nın aşlarını pekiştiren sahneler kokulu öpücükler parçası eşliğinde yayınlamışlar. Parçayı kim söylüyor, bilmiyor ama çok güzel. Görüntüler ise harika…

 

AFK 4.YIL (2015)

Bugün günlerden 14 Ocak 2015. Bundan tam 4 yıl önce 14 Ocak 2011’de “Adını Feriha Koydum” dizisi ilk yayına başlamıştı. Ve bu dizide o ölümsüz aşkın kahramanlarını tanıdık. Oyuncuları Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’du. Bu sevilen ikilinin arasında, Feriha – Emir aşkı doğdu. Bu aşk 4 yıl geçmesine rağmen hala tap taze duruyor, sevenlerinin yüreklerini dağlıyor. Bu aşk 2 sezon boyunca devam etti. Sevenlerini dizinin fenomeni yaptı. Cuma akşamları Show Tv ekranlarına kilitledi. Ta ki, 26 Haziran 2013 tarihinde kör bir kurşun Feriha’nın kalbine saplanana kadar bu ölümsüz aşk sürdü. Unutulmadılar ki, bu gün Twitter’da onlar için tt yaptıklarını, #AFK14OcakEfsaneFemir tagı adı altında binlerce twit atıldığını gördüm. Sonra da “trending topic” yaptılar.

 

AFK 5.YIL (2016)

Tam beş yıl önce 14 Ocak 2011 tarihinde Show Tv’de “Adını Feriha Koydum” dizisinin ilk bölümü yayınlanmıştı. Emir ile Feriha tanışmışlar ve önce imkansız gözüken bu aşk, herkesin kalbine girmiş, ölümsüz aşka dönüşmüştür. Hala milyonların unutmadığı bir aşk hikayesi olarak gönüllerde yaşıyor. Çağatay Ulusoy da bu dizi ile oyunculuk hayatına başlamış, birlikte oynadıkları Hazal Kaya ile bu dizide tanışmıştır.

 

AFK 6.YIL (2017)

Geçtiğimiz 14 Ocak 2017 Tarihi, AFK‘nın 6.yılıydı. Ülkemizde ve bütün Dünya ülkelerindeki binlerce Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranı, 14 Ocak 2011 yılında Show Tv’de başlayan “Adını Feriha Koydum” dizisi ile onları tanıdı. Bu dizide Feriha-Emir aşkını şahit oldular. O gün yine, o imkansız aşkı yaşatanlar için Twitter’da TT yaptılar. Seslerini duyurdular. Biz hala sizi unutmadık dediler, TT (Trend-Topic) yaptılar. O günleri ve yüreklerindeki unutamadıkları hislerini unutulmaz sloganları dile getirdiler.

 

AFK 7.YIL (2018)

Bundan tam 7 yıl önce 14 Ocak 2011 yılında başladı Feriha & Emir aşkı… Çağatay Ulusoy 2010 yılında katıldığı “Best Model Of Turkey” isimli yarışmada 2000 kişi arasından sıyrılıp birinci olması ile ilk dizisini Hazal Kaya ile oynamaya hak kazandı. “Adını Feriha Koydum” adlı dizinin ilk bölümü 14 Ocak 2011 Cuma akşamı Show Tv ekranlarında seyircisi ile buluştu.

 

AFK 8.YIL (2019)

Bundan tam 9 yıl önce başladı bu aşk hikayesi ve 8.yılını doldurdu. 14 Ocak 2011 yılında yayınlandı dizimizin ilk bölümü. Gönüllerde taht kurdu bu unutulmaz oldu. Feriha & Emir aşkı bir kapıcı kızının Üniversitede kaderlerinin kesişmesi ile başladı. İlk bölümünün Show Tv ekranlarında yayınlanması ile milyonlar onları tanıdı, sevdi. Her Cuma günü ekranlara gelen yeni bölümleri ile unutulmazlar arasında yer aldılar.

 

AFK 9.YIL (2020)

Ve bu yıl 2020 Feriha Emir aşkı bu yıl 9.yılını dolduracak, tam 10 yıl önce başlamıştı bu ölümsüz aşk. Yıllanmış şarap gibi zaman geçtikçe tadına doyulmuyor. Hala dünyanın bir çok ülkesinde ekranlarda yayınlanıyor ve yayınlanmaya devam edecektir.

 

SONSUZ AŞK

Her iki sanatçımız Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya unutulmayacaktır, sonsuza kadar bu ölümsüz aşk yaşayacaktır.  Milyonlarca sevenleri onları tekrar yeni bir projede görmek için can atıyorlar. Her iki sanatçımızı bir projede olmasalar da, menajerleri Engin Aykanat bir Hollywood projesinde ama tek tek, ya da birlikte olmalarını sağlayacaktır.

Bu yıl da (14 Ocak 2020) milyonlarca seveni TT yapacaklar, Feriha & Emir aşkını yaşadığını yaşadığını, unutmadıklarını göstereceklerdir. Sizler de 2-3 kelime katılacağına yüzde yüz eminim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..