Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1963 yılı Trabzon Of doğumluyu. Emekli Öğretmenim Eğitimle ilgili konulara ilgim uzun yıllar öncesine dayanmaktadır. Rehberlikle igili araştırmalarım ve yayınlanmış yazılarım vardır. Seviyeli siyasete ilgiliyim Evli ve iki çocuk babasıyım.  

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Nihat Genç Ergenekon liderini açıkladı!!

Nihat Genç'e katılıyorum. Ergenekon'un bir numarası "eski rakı"dır. Bunu Trabzonludan başkası bulamazdı. Yıllarca bu pisliğin etrafında kümelenen parazitler o sofralarda milleti idare etme, oyalama oyunlarını kurguladılar. Lanetlenmiş bir içecekle beyinsizleşen insanların Müslüman bir millete ne gibi faydaları dokunabilirdi ki. Sonu böyle oldu işte, hemşehrim de enseledi. Adam gibi adamlar bu memleketi kurtaracaklar. Milliyetçilik olmasın ama istisnalar hariç adam gibi adam olan Karadenizliler bu ülkenin mimarı olacaklar. Bir Nihat Genç, bir Volkan konak, bir Sunay akın ve niceleri bu milletin gönlüne vatan sevgisini yerleştireceklerdir. Onların kalpten sohbetleri, ciğerden vatan sevgilerine doyum olmuyor. Bu dava Türkiye'nin diriliş davasıdır. Bu davayı yozlaştırmamak gerekiyor.

17 Ocak 2009 23:05
Ben (eline, beline, diline hakim) Alevi bir kadınım

Yazınızı okudum. İnançlarınızı dejenere etmek kimsenin hakkı değil. Kişi inancında özgürdür. Bunu kimse zorla değiştiremez. Ancak Ülkemizde bir sosyal barışın gerçekleşmesine, birbirimizi farklılıklarımızla birlikte anlamamıza çok ihtiyaç var. Bu milletin gerçek sahipleri bu millete sahip çıkmak için dini değerleri kendi içinde saklı tutarak asgari müştereklerde bir araya gelebilmeli. Yoksa üç beş zavallının elinde ülkemizin oyuncak olmasını seyreder dururuz. Eğer güven tazelemede birbirimize kuşkuyla bakarsak bir arpa boyu yol alamayız. Kurtuluş savaşında Atatürk ve silah arkadaşları din ve mezhep ayrımı yapmadılar. Bundan sonra da "muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak" için yine ayrım yapmamalıyız. Kimse kimsenin inancını dejenere edemez. Bu kuşkulu bakışlardan uzak durur ve kendimize güvenirsek ülkemizin kalkınmasına, demokrasiye katkıda bulunacağız diye düşünüyorum. Hz Ali'yi sizin gibi çok seven biri olarak bunları yazıyorum. Teşekkürler.

15 Ocak 2009 10:59
"Bu sana veda öpücüğü köpek"

Hocam teşekkür ederim. Aynı camianın evlatlarıyız. Keşke Atatürk'ü gerçek manada tanıyabilsek. Özellikle Atatürk'ten sonra bizi yönetenler. O zaman ülkemiz bu durumda olmazdı. Biz eğitimciler Atatürk'ün yaptıklarından ziyade bu memleket için gösterdiği hedefleri anlamak zorundayız. Yaptıkları tarih oldu ve o sayede bağımsız bir millet olarak yaşamımızı sürdürüyoruz. Ama asıl olan bundan sonra ne yapacağımız. Atatürk ve kurtuluş savaşı verenler, o meclisin ideali bu güne kadar sürmüş olsaydı ne Irak işgal edilirdi, ne İsrail bugünkü gibi pervasızlaşırdı, ne de bu ekonomik kriz olurdu. Biz aynı duyguları farklı yollarla ifade etmiş olabiliriz. Ancak bu milletin değerlerine bağlı kalarak tam bağımsız ve dünyaya güzel mesajlar veren bir ülke olmasını istiyoruz. Ayakkabı olayı bir başkaldırıdır. Keşke Saddam da başkaldırsaydı. Ama olmadı. İnşallah daha iyi olacak. Yeni yılınız kutlu olsun.

01 Ocak 2009 15:31
 
Toplam blog
: 137
: 1557
Kayıt tarihi
: 23.06.08