- Kategori
- Futbol
Galatasaray "Servet" sahibi

Galatasaray "Servet" Sahibi
Dört hafta üstüste kazanarak ileride takım olabilme yolunda büyük adımlar atmaya devam ediyorlar. Kayıpsız geçen her hafta onlara özgüven olarak geri dönüyor. Kişisel beceri ve hünerlerini daha çok ortaya çıkarabilme fırsatı buluyorlar. Kolay değil, çok zor günler geçirdi Galatasaray. Şimdi ise, güzel günlere yelken açmak üzere.
Dün oynanan oyunda, kendi seyircisi önünde, Galatasaray'ın klasikleştirmiş olduğu "Hücum futbolu" ekolünden uzak bir oyun anlayışı vardı. Ama daha bilinçli, kontrollü, futbolcularının her geçen hafta daha iyiye doğru gittiği ve bu yüzden de oyunu tam sahaya yayan genel bir oyun anlayışı içerisinde oynadılar.
Servet, bu takımın ve Milli Takım'ımızın vazgeçilmez bir elemanı. Daha yeni yeni güçlenmeye başladı ve o güçlü olduğunda takımın en az yarısını rahatlatacağını da bilmeli. Bu kadar önemli bir futbolcu Servet. Servet Galatasaray'ın bir futbolcusu olduğunu, kiminle çalışırsa çalışsın her zaman en iyi yaptığı işi yapması gerektiğini mutlaka anlamalı. Galatasaray da bir "Servet" sahibi olduğunu.
Milan Baros, çok iyi bir forvet. Galatasaray'ın en önemli kozu olduğunu dün oynadığı tek kişilik futbol ile herkese gösterdi diyebilirim. Böyle bir oyuncuyu seyretmek çok büyük bir keyif. En az Baros kadar keyif verecek olan Arda, Kewel, Misimoviç de takıma katkı verecek duruma geldiklerinde, Türk Telekom Arena da çok keyifli maçlar ve başka bir boyutta oynayan bir takım göreceğiz gibi gözüküyor.