Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Sonunda hayaller gerçekleşiyor mu? Kasımpaşa maçı milad olacak mı?

Sonunda hayaller gerçekleşiyor mu? Kasımpaşa maçı milad olacak mı?
 

Günün maçı


Genelde maç günü doğru kadro bilgisi veren gazetelere göre bugün ilk defa Fenerbahçe Alex, Dia, Stoch ve Niang ile başlayacak. Aykut hoca açısından çok cesur bir karar çünkü eleştiriler ispatlanabilir veya yalnış oldukları ortaya çıkabilir. Dos Santos ve Baroni'yi Caner ve Mehmet Topuz'u kullanarak kesip bu yıl yapılan transferlerin gerektiridiği ofansif kadro sahaya sürülecek mi? Zaten gereksiz görünen Yobo transferi ile bu dörtlüyü oynatmanın tek yolu Beşiktaş maçının başarılı oyuncusu Dos Santos ve şimdiye kadar Aykut hocanın vazgeçilmezi gibi görünen Baroni'nin ilk onbirde olmaması.

Bir parantez olarakta Baroni'nin yerine Mehmet Topuz'un tercih edilmesinin Selçuk açısından bazı soruları gündeme getirmesi gerektiğini hatırlatalım. Ön libero pozisyonunda tam bir ön libero olmayan Topuz'un yerine asli yeri olan Selçuk tercih edilmediyse Selçuk istenilen performansta oynayamıyor demek.

Sonuç olarak Aykut hoca, benim de içinde bulunduğum, kendini eleştirenler grubuna büyük bir koz verecek veya rezil edecek. Şayet bu dağılım ile FB çok pozisyon bulursa eleştirenlerin iddiası kanıtlanacak, tersi olursa Aykut hoca bir tür cevap verip, bunları çürütmüş olacak. En azından bu cesaretini takdir etmek gerekir.

 
Toplam blog
: 24
: 1070
Kayıt tarihi
: 27.07.10
 
 

Eğitimimi Fransa, Türkiye ve Amerika'da fransısca ve ingilizce olarak tamamladım. Bilgisayar mühendi..