Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '18

 
Kategori
TV Programları
 

Geçen Haftanın (01 – 07 Ocak 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

Geçen Haftanın (01 – 07 Ocak 2018) En Çok İzlenen Dizileri!
 

TNS ölçümlerine göre hazırladığım  01 - 07 Ocak 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza dizilerin yeni bölümleri ekranlara gelmemiştir. Sadece dizilerin geçen bölümlerinin tekrarı yayınlanmıştır. Bu nedenle reytingler alınamamıştır. Yeni bölümler yayınlanmama nedeni, yayıncı kuruluşlarla dizi yapımcıları arasında her yılın ilk haftası fiyatlar belirlenir anlaşmalar yenilenir. Bu nedenle haftaya 8 Ocak Pazartesiden itibaren yeni bölümler ekranlara gelecektir.

Bu hafta sadece önümüzdeki hafta ekranlara gelecek yeni dizilerin tanıtımlarını yer vereceğim.

Star Tv'den yeni dizi Babamın Günahları 10 Ocak Çarşamba akşamı ekranlarınızda olacak :

Başrollerini Kadir Doğulu, Mustafa Uğurlu ve Melisa Sözen'in paylaştıkları drama dizisi geliyor.

Konusu:  Hikaye Ozan’ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir. Yeşim, Zeyno’ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan’ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan’ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno’nun hayatı Ozan’ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır... Kızı Zeyno.

 

Fox Tv'den "Adı: Zehra" Natpe Fuarı'nda boy gösterecek!

 

Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan, İnanç Konukçu ve Emre Kıvılcım’ın başrollerini paylaştığı “Adı: Zehra” dizisi dünya televizyon endüstrisinde 55 yıldan bu yana önemli yer edinen ve Miami’de düzenlenen ‘NATPE 2018 Fuarı’nda ön plana çıkmaya hazırlanıyor.

 

 

16-18 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, her yıl olduğu gibi medya ve televizyon sektörünün üst düzey isimlerinin bir araya gelmesi bekleniyor.

 

 

Çok yakında Türkiye’de FOX izleyicisiyle buluşacak olan dizinin yapımcılığını NTC Medya/Mehmet Yiğit Alp üstlenirken, yönetmenliğini Taner Akvardar yapıyor, senaryosu ise Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu tarafından ele alınıyor.

 

Atv'den Sen Anlat Karadeniz

Nefes ve Tahir'in imkansız aşkı...

Genel Hikaye : Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

 

GÜLİZAR (Kanal D) :

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği; Gülizar ve başarılı veteriner hekim Murat, farklı yönlere hareket etmek üzere olan iki ayrı treni beklerken yaşamları asırlık bir çiftlikte kesişecek iki gençtir. Gülizar dünya yıkılsa şarkı söylemekten vazgeçmeyecek, Murat kıyamet kopsa o kızı o  aleme yar etmeyecektir. Üstelik Gülizar düne kadar varlığını bilmediği bir ailenin ve dev süt ürünleri imparatorluğunun varisidir, Murat ise Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür ve çiftliğin belkemiğidir. Bu sevda çiftlikteki herkesin, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların, yıllanan peynirlerin, saf tereyağların ve berrak derelerin ve yemyeşil çayırların bile huzurunu kaçıracaktır.

Oyuncular: Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerife Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat)

Usta yönetmen Çağan Irmak yıllar sonra Gülizar ile televizyon ekranına geri dönüyor. Proje tasarımı, senaryosu ve yönetmenliği Çağan Irmak’a ait olan “Gülizar” ın etkileyici hikayesi yakında Kanal D ekranında  yakında izleyici ile buluşacak.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Görseller ve diziler hakkında bilgi dizi tanıtım sayfalarından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..