Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '07

 
Kategori
Anılar
 

Gecenin rengi

Gecenin rengi
 

Gecenin rengi mavi - siyah.. Umutlarını toplamış avuçlarının içine bir genç kız. Gökyüzüne açınca dualarıyla birlikte ellerini, bırakıyor hayallerini gecenin o suskun, dinlendirici sonsuzluğuna.. Haykırmak istiyor sitemini, duyurmak istiyor sesini giden bir sevgiliye.
Gözlerini kapatınca, mavi - siyah geceye giriyor, en kuytu köşesine.. İçindeki ürperti korkudan değil, aşık olmak istiyor delice, umarsızca.. Bir başka bu gece, farklı önceki geceler gibi değil. Aşka dair ne varsa yaşamak istiyor deli gönlü. Ama biliyor ki, bastıramayacak geçmiş geceleri. Zorlasada nafile.. Gözlerini hiç açmayacakmışcasına sıkı sıkı kapatıyor. Dokunmak istiyor giden sevgiliye.

Bir şarkı takılıyor diline...
"Gelme, aman buralara gelme,
Acılarım azalırken,
Tövbelerimden beni, geri döndürme, yine öldürme.......
"Boşuna boşuna, boşu boşuna
Kolumu kanadımı kırdın ama
Ah değermiydi bir inat uğruna
Yandı gönlüm boşu boşuna...........

Saat gecenin 03:00 ünü gösteriyor. Rüyalarına giriyor usulca, gizlice seyrediyor. Saçlarına dokunmak istiyor, onu görecek, yok olacak diye geri çekiyor titreyen ellerini. Hiçbir şeyden habersiz, bencilce düşündüğünün farkına varınca, kalbi sızlayarak dağılıyor gecenin o mavi-siyah rengine...

Aylar sonra karşılaşıyorlar.Hayal ettiklerini, yeniden elde etmiş olarak.İmkansız diye bir şey yok diyorlar.Sadece isteyin ve inanın.

Bütün gecelerinizin görmek istediğiniz renkte olması dileğiyle..








 
Toplam blog
: 18
: 661
Kayıt tarihi
: 26.07.07
 
 

Hayatın ne kadar çabuk geçtiğini, insanın en fazla hissettiği yaştayım Baltalimanı Behçet Kemal Ç..