Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Gitme zamanı gelmişse eğer

İnsan birine senin için ölürüm diyebilecek kadar sevebilir mi acaba?

Sadece aşkı için ölen görülmese de, gene de böyle büyük bir söz söylenebiliyorsa eğer, onun için her şeyi de yapabilmeli.

Mesela gitmek istiyorsa, serbest bırakmalı. En büyük sevgi de vazgeçebilmektir zaten. Sonu olmayandan bencilce düşünmeden, ben ne olacağım sensiz, ne yapacağım, nasıl yaşarım diye düşünmeden vazgeçebilmektir.

Biri giderken arkasından baktığımız zamanlarda, gözlerimizden akan yaşlar aslında önce kendimiz içindir. Yalnız kaldığımız için acır içimiz. Elimizdeyken değerini bilmediğimiz için acır, alışkanlıklarımızdan vazgeçme zamanı geldiği için acır, sona geldiğimiz için acır, yani kısaca kendine acır yüreğimiz.

Bencil olmamak lazım, birini gerçekten seviyorsak ve artık tek taraflıysa bu sevgimiz, gitmek için en uygun zaman gelmiştir artık. Giderken, arkamıza bakmaktansa, önümüze bakarak gitme zamanı gelmiştir hem de.

Herkes bu dünyaya gelirken tek gelir, ve yalnız yaşayamayacağı için hayatlarımıza birileri girer. Ve gitme vakti geldiğinde de geldiği gibi yalnız gider. İşte geri kalan o zaman içindede doğru yerde, doğru zamanda, doğru insanla geçmeli hayatlar.

 
Toplam blog
: 14
: 1643
Kayıt tarihi
: 11.04.07
 
 

Halkla ilişkiler 1. sınıf öğrencisiyim. Yeni yeni keşfettiğim blog sitelerinden en çok beğendiğim ve..