Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '12

 
Kategori
İnternet
 

Google: Seni seviyorum sosyal imleme

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Bu makalemde sosyal imleme üzerine yoğunlaşacağım. Bir backlink çeşidi olan sosyal imleme google ‘nin resmen aşık olduğu bir sistemdir. Google ‘nin en çok sevdiği backlink çeşidi olan sosyal imleme ile daha ban yiyen site görmedim, duymadım. Bloglarınızı, Web sitenizi, Yazılarınızı, Videolarınızı sosyal imleme sitelerine gönderebilirsiniz. Bu sayede google ‘da üst sayfalara çıkarak organik hit sağlayabilir, daha çok ziyaretçi çekebilirsiniz. Tabi sadece sosyal imleme ile olacak bir şey değil. İç optimizasyonunuz ve yazılarınızın güncel, özgün olmasıda önemlidir. Sosyal imleme sitesi nedir, hangi sitelerdir, duyulmuş nam salmış sosyal imleme siteleri var mıdır? Diye soran arkadaşlarım olacaktır mutlaka. En ünlü sosyal imleme sitelerinden örnek verecek olursak;

http://www.reddit.com

http://www.delicious.com

http://digg.com

Bu sayfalar en ünlü sosyal imleme sitelerinin başında yer almaktadır. Tabi bunlar gibi ünlü, nam salmış bir çok web sayfası vardır. Bir çok webmaster arkadaşımın, web sayfası olan dostlarımın bu tür imleme sitelerini araştırması gerektiğini düşünüyorum. Hatta her web sitesi sahibi webmaster arkadaşımın web sitesinde imleme scripti ile sosyal imleme sayfası açması gerekir. Gerek Alexa gerekse sitesi için muhakkak faydası olacaktır.

Ben iyi niyetli olan her webmasterin kazanmasını canı gönülden istiyorum. Umarım bu makalemde siz değerli dostlarıma bir şeyler katabilmişimdir. Webmaster Kazansın sloganını her yerde, her zaman kullanıyorum, vurguluyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır arkadaşlar.

Saygılarımla;

Ayhan KARAMAN

http://www.sitedestek.net/

 
Toplam blog
: 4
: 429
Kayıt tarihi
: 27.06.11
 
 

27 Haziran 1985 Samsun 'da doğdum. Özel bir şirkette sistem destek ekibinde çalışmaktayım...