Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '14

 
Kategori
İnançlar
 

Günah işleyip şeriata göre cezalandırılanlar, bu günah için ahirette tekrar sorguya çekilecekler mi?

Günah işleyip şeriata göre cezalandırılanlar, bu günah için ahirette tekrar sorguya çekilecekler mi?
 

Molla asmış, Suudi kesmiş, bir de cehennemde yanacağım öyle mi? Dünyaya hiç gelmesek daha iyiymiş, ne kulunda adalet var ne de yaratanında, tövbe tövbe!

Dünyada taşla, ahirette haşla; oh ne ala! Yani eğer böyleyse ben kulluktan istifa ediyorum! Hani Yaradanın affı genişti. Dayanamamış uçkur çözmüşüm, dünyayı yıkmadık ya affet gitsin! Bu dünyada ne kadar aşağılık insan var ya; hangisinin boynunu vurdunuz? Niye benim cezam katmerli!

Yârin yanağından gayrı bütün suçlar affediliyor kardeşim. Dünyada da ahirette de. Molla da affediyor, yardan da. Madem öyle peygamberin niye dokuz karısı vardı, neden 12 yaşında kızı kendine eş yaptı diyemiyorsun. Evlenmeyin; aşkı maşkı boş verin. Rahibeler gibi yaşayın. Yatmayın kalkmayın doğurmayın anasını satayım! Zülpü kurusun bunların!

Müslümanlıkta tek suç cinsellik, başka suç yok! Yüz kişiyi öldür affedilirsin, bir kişiyle yat idam edilirsin! Nedir bu ya? Ne kadar önemli bir şey! Bir kadınla bir erkek nikâh olmadan beraber olunca nasıl büyük bir zarar meydana geliyor, anlamıyorum ben! Varsa yoksa namus! Cahiliye devrinde tırnak içinde annesiyle evlenenler olduğunu okuduk. Acaba insanlığın bu akıl tutulmasına İslami bir önlem olarak mı bu hassasiyet geldi? Nikâh olmasa ne olacak yani! Nikâh bir töredir, adettir, peygamberin tavsiyesidir belki ama Allahın emri mi bilmiyorum doğrusu. Dinde zina haram da zinayla ne kastediliyor? İçki de haram insanlar içiyor; ama içki içti diye kimse asılmadı.

Bir kadını bir erkeğe vermeyin ya! Namus belasını başımıza musallat etmeyin ya! Namus nedeniyle dünyada yüz milyon kişi öldü. Kurtardınız mı ahlakınızı! Şeriat hükümleri genellikle zina yapan kadınlarla ilgili. Başka hiç suç yok sanki! Tövbe hâşâ dinin bu hükmü insanlığa zarar veriyor! Ne demek bir erkekle bir kadın yattı diye yüz milyon kişinin ölmesi ya! Kadınlarla erkekler yatmıyorlar mı? Hani bu hiç yapılmayan bir şey olsa. Neymiş nikâh yokmuş. Bir kadını bir erkeğe vermeyin. Çünkü bunu yaptığınız zaman namus denilen bela ortaya çıkıyor. Herhangi bir kadın ya da erkek beraberliğinde namus söz konusu olamaz. Ama nikâh varsa namus da var. Sizin düzenleriniz pek mi ahlaki. Dört karı, akşam muta nikâhıyla evlen sabah boşan, 11 yaşındaki kıza nikâh kıy, kızları sünnet et… Bırakın ya!

Bir de böyle abuk sabuk bir nedenle taşlanarak öldürüleceğim. Yetmedi öbür tarafta cehennemde yanacağım. Adam dört karı alacak. Muta nikâhıyla akşam evlenip sabah boşanacak. 11 Yaşındaki kıza nikâh kıyacak. Kızları sünnet edecek. Yetmedi sözde din adına kelle kesecek. Ona bir şey yok.

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..