Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Güneşte bronzlaşmış kadın vücudu erkeklere çekici gelmiyor

Güneşte bronzlaşmış kadın vücudu erkeklere çekici gelmiyor
 

Sağlıktan çok özgürlüğün simgesi bronz vücutlar tanrıça heykellerine benziyor. Dokunmadım, bilmiyorum ama ihtimal ki heykel gibi de soğukturlar.

Bu trendin nereden geldiğini bilmiyorum ama sanırım kadınların güneş-deniz ve kum tutkusundan ziyade tanrıça gibi, kısrak gibi özgür kadın, kendine güvenli erotizm yönelişleriyle ilgili olmalı. Ama bunca çabaya karşın sonuç yüz güldürücü değil.

E bronz vücudunuzu bir de elbiseyle saklayamazsınız, güneşte kalmış Arap gibi esmer esmer sarkar oranız buranız. Bir vücut için en iyi renk tenin doğal rengidir (sütbeyaz, çok siyah ya da benli/sivilceli sağlıksız vücutlar istisna) İster erkek eli isterse güneş-kum ne dokunursa dokunsun dokunuş vücudun tatlı canlılığını bozar. Bu nedenle fazla dokunulmuş vücutlar genç olsa bile sarkar. Vücuda dokunma vücut isteyince olmalıdır.

Ama işte bronzlaşmış vücut meraklıları erotik-seksi tanrıça şehir efsanesi söylemlerinin modasal etkisiyle sahillere koşarlar. Amaçları güneş-kum-deniz değil bronzlaşmış bir vücuda sahip olmaktır. Bu vücutların daha az hastalandığı, mikroplara karşı dirençli olduğu doğru olabilir ama zaten sağlık düşünceleriyle güzellik düşünceleri pek barışık değildir. Vücuda makyaj yapılmaz; bakım vücudu bozar.

Seksilik doğallıkla, dokunulmamışlıkla ilgilidir, bronzlaşmış vücutlar biraz yapaylık hissi verir; heykellerle sevişemezsiniz. Sekste zevk hâkim olmaktadır; bronzlaşmış vücuda hâkim olamazsınız; o sizin üstünüze çıkar, hatta biraz erkeksidir. Bronzlaşmış vücut biraz da kadınların özgür feminist tutkularıyla ilgilidir.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..