- Kategori
- Blog
Güveç yardımı!

Merhaba Sevgili Blogdaşlar;
Geçen yıl Avanos'tan içi sırsız iki tane büyük, içi parlak cilalı 4 küçük güveç almıştım. Ne yazık ki, bu güne kadar hiç kullanmadım. Kullanmasını bilmiyorum.
Yani, ayıp ama gerçek, güveç nasıl yapılır?Güveci ekmek fırınında değil de, ev fırınında kullanamaz mıyım? Ya da ocakta.Hadi diyelim etli türlü yapacağım ne kadar süre pişirmem gerekli?
Hem, Cuma akşam 15-17 kişilik bir grubum var iftar'a gelecek.Güveç yapmak istiyorum...Tariflerinizle ve kullanımı konusunda bana yardım eder misiniz?
Tamam, gir net'e bak diyorsunuz ama çok dolaştım fakat, güvenilirliği konusunda endişeliyim.Hem sizler ne güne duruyorsunuz.
İllaki denenmiş, illaki başarılı tarifler, illaki konusunda uzman arkadaşlar var burada. Hep tarif yayınlanmaz ya, biraz da isteyelim ayıp olmazsa...
Not: Blog kategorisi hem ne için var ki değil mi?