Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Güzin abla kalbimizi, Haydar Dümen şeyimizi tedavi etti ama hala yüreğimiz yaralı, uçkurumuz kapalı

Güzin abla kalbimizi, Haydar Dümen şeyimizi tedavi etti ama hala yüreğimiz yaralı, uçkurumuz kapalı
 

Sevgili Güzin ablamız rüzgâr essin ama dalları kırmasın mantığıyla sevenlerin gözyaşı dökmeden mutlu olmalarını sağlamaya çalıştı durdu yıllarca. Ama işte rüzgâr esince dallar kırılır, gözyaşı dökmeden de mutlu olamazdınız.

O, iyiliklerin işe yaramadığı bir dünyada iyi niyetli bir melekti. Kendisine yazanlara akıllı cevaplar verdi. Bu cevaplar sorunları çözmedi elbette; belki onları biraz rahatlattı. Çünkü Güzin ablanın kapısını çalanların sorunları çözülecek gibi değildi. Ablasına âşık olan bile vardı.

Türkiye’de hala tanınan bilinen tek cinsellik uzmanı Haydar Dümen… Bu konuda su alınan tek pınar. Soru soranların amacı daha fazla seks, duvarları yıkmak… Ama bu zat da Güzün ablanın yaralı kalplere içirdiği yatıştırıcı teselli şurubunu p...i mağdurları, ilişki fakirleri, fantezi arayan belikler ile mutsuz ev kadınlarına içirdi.

Tabii ki bunun sonucu Haydar Dümen’e soru soranların hayatında hiçbir değişme olmadı. Pi......in küçük olduğunu söyleyenlere idare et diyordu. Oysa büyüten teknik vardı. Bütün cevapları idare etme mantığı üzerine kuruluyken sayfasında beş posta skor şampiyonlarının raporunu yayınlaması zencilerin hayalini kurduğunu gösteriyordu. Sonuç olarak başlıkta da dediğimiz gibi Güzin abla kalbimizi, Haydar Dümen’de şeyimizi tedavi etti ama hala yüreğimiz yaralı, uçkurumuz kapalı

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..