- Kategori
- Sinema
Haftanın filmleri.. Vizyondakiler 18/25 Haziran

Sinemaseverler bu hafta 4 yeni filmle buluşacak. İlahların Aşkı, Şüphe, çizgi film Gezegen 51 ve Türk filmi Off Karadeniz, haftanın yenileri.
İLAHLARIN AŞKI
Senaryosu ve yönetimiyle Neil Jordan’ın imzasını taşıyan İlahların Aşkı’nda başrolleri Colin Farrell, Alicja Bachleda, Alison Barry ve Tony Curran paylaşıyor. Lirik ve modern bir masal olan filmde, İrlandalı balıkçı Syracuse ile güzel ve gizemli kadın Ondine’nın ilişkileri konu ediliyor.
ŞÜPHE
Oyuncular: Giorgos Karamihos (Narrator), Serafita Grigoriadou (Pinelopi), Dafni Labroyanni (Katerina), Argiris Thanasoulas (Stamatis), Giasemi Kilaidoni (Danai), Orfeas Zafeiropoulos (Giorgos), Yorgos Kakanakis
Alexis Alexiou’nun yazıp yönettiği Şüphe’de bir arkadaş yemeğinde tanışıp birbirlerine aşık olan Iason ve Penelope’un, birlikte yaşamaya başladıktan sonra başlarından geçen gerilim ve dram yüklü olaylar hikaye ediliyor.
GEZEGEN 51
Oyuncular: Dwayne Johnson (Capt. Charles ''Chuck'' Baker (Ses)), Seann William Scott (Skiff (Ses)), Jessica Biel (Neera (Ses)), Justin Long (Lem (Ses)), Gary Oldman ( (Ses)), John Cleese ( (Ses))
Jorge Blanco’nun yönettiği Gezegen 51, minik sinemaseverlerin yanında yetişkinlere de yönelik, keyifli bir animasyon. Filmde milyonlarca mil uzaklıktan gelen astronot Baker’ın, uzay gemisini, Gezegen 51’de yaşayan 16 yaşındaki Lem’in komşusu Neera’nın bahçesine indirmesi sonrasında gelişen komik maceralar ele alınıyor.
OFF KARADENİZ
Oyuncular: Melissa Papel (Melek), İrfan Delibaş (Yunus), Nurhayat Boz (Cahide), Suayip Ünsal (Selami Albay), Fırat Topkorur (Emireri), Salim Bozak (Dev Horoncu), Sedat Çelik (Efe), Emine Nar (Amazon Ahçı)
Senaryosu ve yönetimi Nur Dolay’a ait. İzmir-Of-Rize ve Ardeşen’de geçen filmde, yeni hakim çıkan ve Of’a atanan İzmirli Melek’in, burada Yunus ile tanışıp aşık olması ardından yaşanan komik olaylar anlatılıyor.