Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '12

 
Kategori
Güncel
 

Hale Türkel hayatını kaybetti

Hale Türkel hayatını kaybetti
 

alıntıdır


Haftaya kötü bir haber ile başlamıştık. Bundan sonrasının daha hayırlı haberler ile devam etmesini diledik ama nafile. Yine bir ölüm haberi yansıdı gazetelere.

Bu kez oldukça genç bir ölüm sızlattı yürekleri. İnanılır gibi değil henüz 25 yaşında olan birine neden bu kadar ağır gelmiş olabilir hayatın yükü?

Ne oluyor insanlarımıza? Yaşama sevincini neden bu kadar yitirdik bilemiyorum.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde çekilen 'Ayaz' filminde yardımcı oyuncu olarak görev alan 25 yaşındaki Hale Türkel, kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

Haber başlığı insanın birkaç dakika donmasına yetiyor. Öyle buz gibi kelimedir ki kaybetmek, yanına birde hayat gelince hiç altından kalkılmaz bir hal alıyor.

Haber;

(…)

Olay Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Tepe Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. Tek başına yaşayan 25 yaşındaki Hale Türkel, girdiği ruhsal bunalım sonucu çok miktarda ilaç içti. Genç oyuncu ilaç içtikten sonra arkadaşı Y.E.D'yi aradı. Eve gelen arkadaşı Y.E.D, arkadaşı Hale Türkel'i Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastaneye kaldırılan Türkel doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamadı.

Genç kadının arkadaşı Y.E.D poliste verdiği ifadede; Hale Türkel'in bildiği bir sıkıntısının olmadığını, en son buluştuklarında Türkel'i üzgün gördüğünü, neden üzgün olduğunu sorduğunu ancak genç kadının kendisine bir şey anlatmadığını söyledi.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü'nün kayıtlarına olayın intihar olarak girdiği öğrenilirken, ailesi olayın intihar olmadığını, Türkel'in ilaçlara karşı alerjisi olduğunu, alerjik bir durumdan dolayı hayatını kaybettiğini belirtti.

Sonuç itibariyle biri daha aramızdan ayrılıp gitti. Gençti, bahar havasında kara bulutlar kaplamıştı dünyasını belki.

(Tabii olay intihar sonucu ise)

Üzücü, bu hafta aldığımız haberler yine çok üzücü.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.


 

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..