Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Hayal kırıklıkları Koleksiyoncusu

Hayal kırıklıkları Koleksiyoncusu
 

Filmlerdeki gibi aşk arayanlara !
 
Temsili kadın: Keşke filmlerdeki deli divane aşıklar gerçek olsaydı... Böyle deli yürek bir sevenim olsaydı. Keşke dizilerde yaratılan karakterler gibi dürüst, gerçekten aşık, kalp kırmaktan korkan, kalbimi kırar ise de onu affedene kadar kapımın önünde yağmur altında bekleyecek sırılsıklam bir aşığım olsaydı.
 
Temsili erkek :Çıkar peşinde olmadan, ' beni seversen gönlümü doyurursan seni severim, sana aşık olurum.' diyen kadınlar yerine de keşke ne yaparsam yapayım beni affedecek, seviyorum ben sevgimiz bize yeter başka da bir şey istemem ben diyen bir sevgilim olsaydı.Benım için her şeyden vazgeçebilecek kadar deli, herkesi arkasına alabilecek kadar yürekli bir kadın olsaydı hayatımda.
 
Asla unutmayın hayal kırıklıklarının sebepleri yüksek hayallerdir. Sizlere hayal kurmadan yaşayın ya da düşük hedeflerle ilerleyin tavsiyesinde bulunmuyorum sevgili okur fakat, gerçek olmayan kişi ve karakterleri, kurgulanmış aşkların hayaliyle bekleyen olmaya devam ettiğimiz sürece, hayal kırıklıklarımızdan koleksiyonlar yapmaya devam edeceğiz. Eskiler pul koleksiyonu gösterirmiş, şimdilerde kalmadı öyle pul toplama zahmetinde bulunanlar :)Fakat bizlerinde hayal kırıklıkları koleksiyonlarımız var ve bu koleksiyon sevgili okur, pulların tam tersi etki yaratır ilişkiler üzerinde. 
 
Filmlerdeki aşk diye bir aşk yoktur. Gerçek aşk tamamıyla sevgi sadakat ve güven üzerine kuruludur. Anahtar kelimemiz ise " karşılıklı " 'dır. Aşk doğan, yaşayan ya da ölen bir varlık değildir. 
 
AŞK: Güzel ev sahipliği yapabilecek her gönülün büyüyüp gelişen ve geliştikçe farklı kılıklara bürünen en samimi misafiridir. 
 
AŞK:Rüyalarını onunla süslemek değil, gerçeğin her anında onu hissetmektir.
 
Sakin ve huzurlu kavgasız gürültüsüz, en önemlisi sabırla misafir edilen her aşk kendini sevgiye, bağlılığa dönüştürür. 
 
Mükemmel aşklar diziler ve filmlerdekiler değildir. Hayal kırıkları koleksiyoncusu olmayın. Gerçek hayatta gerçek şartlarla ve gerçek kişilerle hayaller kurun. 
 
(pul koleksiyoncusu da olun gibi bir tavsiye vermiyorum sakın yanlış anlaşılmayayım) 
 
Bekleyin fakat bu bekleyiş süresince gerçeklerden uzaklaşıp, hayali karakterlere odaklanarak iç geçirmeyin. 
 
Amaaaaan boşversenize ! hem zaten hiçbir filmde olaysız, vukaatsız, seyirinde, mutlu, huzurlu giden tek bir aşk hikayesi de yoktur. Bırakın onlar size özensin.
 
Toplam blog
: 16
: 3683
Kayıt tarihi
: 21.08.13
 
 

İstanbul Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler, Doğum Tarihi : 14.OCAK   Genelde geveze..