Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '06

 
Kategori
İlişkiler
 

Hayatında olmamın bir sebebi var...

Hayatında olmamın bir sebebi var...
 

Dokunduğunuz hayatları düşünün. Hergün kaç kişiye ulaşıyorsunuz.

Kaç kişinin hayatına dokunuyorsunuz? Dostunuz, arkadaşınız, kardeşiniz. Sizi seven ve hayatına sizi alan insanları düşünün. Hepsinde biraz siz varsınız. Bazı kararlarında, en kötü anlarında, en hayati durumlarında. Belki bir sözünüz yeterli onlar için; içinde bulundukları durumdan kurtulmaları adına. Belkide verecekleri kararda ortak olmanız endişesine.

Hayatınızın herhangi bir evresinde tanıştığınız birini düşünün. Bu tanışıklığı uzun süreli arkadaşlığa belkide dostluğa taşıdığınızı. Oysa hayatınızda yeteri kadar dostunuz yada arkadaşınız vardı. Nasılda girdi birden bire hayatınıza? Bir sebebi olmalı. Belkide birşeyleri değiştirmek için onun hayatındasınız yada hayatınızda birşeyleri değiştirmek için sizin hayatınızda.

En sevdiğiniz insanlardan öğrendiklerinizi düşünün. Hayatınıza neler kattıklarını. Belki maddesel değil ama manen size neler kattıklarını düşünün. Yeniliklerinizi, yeniledikleriniz.

Eminin pek çoğumuz kimi zaman bir fikir ile, kimi zaman uzun sohbetler sonunda, belkide bir bakışla yakınlarımızın hayatlarında dokunmuşuzdur. Bir ışık, bir umut olmuşuzdur en kötü anlarında yada bize umut olmuşlardır ve olmaya devam ediyorlardır.

Hiç beklenmedik zamanlarda karşımıza çıkan insanlara dikkat edin. Belkide hayatınızda bazı şeyleri değiştirmeye gelmişlerdir.

Mutlaka bir sebebi vardır.

 
Toplam blog
: 139
: 3267
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Ya herşeyim ya hiçim.... Birbirinden güzel fotoğraflarıyla yazılarımı destekleyen canım arkadaşı..