Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '12

 
Kategori
Siyaset
 

Herkesi içeri atın, herkesi tutuklayın

Herkesi içeri atın, herkesi tutuklayın
 

 

Sakın durmayın, sakın bekleme yapmayın!

Ne kadar size karşı duran, sizden olamayan varsa, hepsini içeri atın hepsini tutuklayın!

Sizden olmayan hiç kimseye yaşama şansı bırakmayın. Hatta biraz daha abartın, yerin altında karanlık odalar yapın, hepsini oraya yollayın. Bu ülkeyi, yerin altındakiler ve onların üstünde tepinenler diye ikiye ayırın.

Korkmayın! Keser de dönmez sap da!... Yaptığınız her şey yanınıza kalacak yüksek kazançla! Memleketi baştan kurun, sizin gibi düşünmeyenin üstüne esareti kondurun. Kimse kızmıyor size, kimse nefret etmiyor; kimse size karşı hiddetle bilenmiyor!

   Öğrencileri atın içeri; yumurta kullandılar, pankart astılar! Onların bu yaptığı, sizin polislerinizin gazının, copunun yanında sanki roketatarlı saldırı gibi! Haklısınız bu yaptıkları çok tehlikeli; onlara yaşama şansı verilmemeli.

Yazarları da işinden edin gücünden edin. Onları da yazamamanın esaretine gönderin. Kim sizi güzel yazarsa onu ödüllendirin, güçlendirin! Alim diye akil diye karşımıza geçirin.

Belediye başkanları da alın içeri. Hiç çekinmeyin! Onlar da hata yapmasalardı, sizin partiden olsalardı. Size mi sordular muhalefet ederken, size mi sordular bol oy alıp başkan olurken? Size mi sordular halk onları isterken, başkanımız ol derken? Bakın ne kadar güzel yönetiyor sizin başkanlar; ne gerek var sizle olmak varken? Hataları olsa da kimse karışmıyor, elini sürmüyor. Doğrusu budur, sizden olan kurtulur.

Sıkışınca hiç dert etmeyin! Gündeme bir saçmalık getirin, halk ilgilensin; siz de o sırada gelene geçene rahatça geçirin. Olmadı dinden gidin, kutsalca yedirin. Olmadı “millet!” diyin, gururdan titretip gözleri kör edin.  

Yapın işte bir şeyler! Size iş öğretecek halim yok; yolunu siz bulursunuz beyler.

 
Toplam blog
: 21
: 712
Kayıt tarihi
: 19.11.10
 
 

Ülkem ve dünya konusunda fazlasıyla ilgili ve bilgili olmaya çalışan bir eğitimciyim. Katkı ve yenil..