Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '07

 
Kategori
İlişkiler
 

İhanet ne zaman başlar

Uzmanlara göre, flört ilişkinin ayakta kalamasını destekliyor, günümüzde internette önemli bir faktör olmaya başladı. Birçok insan internette hiç tanımadıkları insanlarla sex yapabiliyor.

Bu durum gerçek sexe benzemiyor, ancak uzun bir zaman dilimine yayılan ve süreklilliği olan sohbetler de ihanet olarak kabul ediliyor. Hatta bazı durumlarda sürekliliği olan sanal sexin bir gecelik ilişkilerden daha tehlikeli olduğu da belirtiliyor.

İhanet nasıl anlatılmalı ? Dün gece olanları anlatmalı mı ? yoksa susmalı mı ? sonsuza dek vicdan azabı ile yaşamalı yoksa ilişkinin bitmesini göze mi almalı ? İşte bu nokta da çok zor bir karar vermek gerekiyor, uzmanlara göre bir gecelik olan ve daha sonra pişmanlık duyulan ihanetlerin anlatılmasına gerek yok! fakat mutlaka söylenmesi gereken ihanetler arasında korunmadan, girilen ilişkiler, gelir.

Günümüzde cinsel yolla bulaşan birçok hastalık var ve eğer eşinizin iyiliğini istiyorsanız ona bir başkasıyla ilişkiye girdiğinizi söylemelisiniz !!

Doğru kelimeleri bulmak gerekir, Vicdan azabı çeken kişilerin çoğu ihanetlerinden söz eder, ancak önemli olan karşı tarafa nasıl anlatacağınızdır. Uzmanlar kesinlikle diğer kadın yada erkekle yaşanan cinsel ilişkinin detayına girilmemeisi gerektiğini vurguluyorlar. Aksi takdir de sadece ihanete uğrayan eşinizi daha da çok üzecek yada çileden çıkartacaksınız. Sizi bir başkasının kollarına attıran unsurun ne olduğunu anlatmanızda fayda var. Böylelikle önemli bir sorunu da ortadan kaldırabilme şansını elde edersiniz.

İhanet sonrası konuşmalar her zaman acı verici olabilir ve kadının aklından ve yüreğinden sonsuza dek çıkmaz her ne kadar eşine belli etmesede sürekli bir kuşkuyla yaşar, en acısı da duygusal aldatmadır, işte bu tamiri pek kolay olmayan yaralar açmaktadır, ufak bir gecelik ihanet ilişkinin hemen bitmesi gerektiği anlamına gelmez, tam tersine birçok insan ihanet ettikten sonra yada ihanete uğradıktan sonra ilişkilerinin, daha verimli olduğunu söyler, belki de ihanet sayesinde ilişkide yıllardır ters giden noktaları düzeltme fırsatını yakalayabilirsiniz. İhanete uğrayan kişinin güveninin azalması kaçınılmaz bir durum, ve ilişkinin bitmesi de olasılık ...

SİZ SİZ OLUN EŞİNİZİ ALDATMAYIN YÜREĞİNDE KAPANMAYACAK YARAYA NEDEN OLMAYIN

SEVGİYLE.

 
Toplam blog
: 110
: 4498
Kayıt tarihi
: 10.03.07
 
 

Muhasebeciyim. Hep yazmak istedim fakat içimdekileri yazıya dökemiyorum. Bu ana kadar hiç denemed..