Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul  doğumlu ve İstanbul  aşığıyım. Yurt dışında yaşadığımdan dolayı, şimdiler de bu aşk özlemle daha da bir alevlendi. İş hayatım, sigorta ve sağlık işleri yönetimi üzerinedir. Okumayı, yazmayı seven, sürekli düşünen, hayatı, kendini her şeyi sorgulayan, kurcalayan biriyim. Yazmak, kendimi ifade etme ve ra..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
AKP'nin sonu nasıl olacak...

Merhaba, Yazdiklariniza katiliyorum ama asil onemli olanin AKP bitti, goctu, gitti her ne sekilde olucaksa olsun olduktan sonra Ulkemize ne olacagi.Bize ait neredeyse hic bir sey kalmadigina gore, herseyi geri alabilcek gucu olucak mi bu milletin.Kaybettigimiz hersyi geri alip , butunlugumuzu koruyabilecekmiyiz.Bir cibani akitmis bir deri gibi hizlica iyilesip kendini onarabilecek mi bu millet.Kaldigi yerden hasarsiz, eksiksiz, bir butun olarak yoluna devam edebilcek mi Turkiye Cumhuriyeti.Dagilmis, parcalanmis, bolunmus, butun varliklarini kaybetmis bir hayalet ulkeye mi donusecek.Asil onemli olan ve merak edilen bu.Eninde sonunda herkes gidecek elbet Turkiye Cumhuriyeti de mi yok olucak bitecek...

05 Ekim 2012 19:51
Hrantlar ölmez vatan bölünmez?!

Elini diline sağlık.Daha diyecek bir sey yok gerçekten.Tamam bu bir kayıptır anladık ve de üzüldükte niye bu kadar genişledi bu konu.Bu vesile ile nelerin yönleri değiştirilip neler örtpas ediliyor.Günlerdir haber progamlarında uzun süre bu konu...Son derece haklı buldugum görüşlerin için teşekkürler.Syg.

23 Ocak 2007 14:57
Etekli İktidar

yazınızı bir arkadaşımın yazısın okumak için siteye girdiğimde gördüm,güzel bir anlatımınız var,-ama önyargılı değilseniz eğer- diye bir cümleniz vardı ister istemez bende karşı atağa geçme içgüdüsü belirdi bugün bu kitabı okuyacağım ve size önyargısız bir cevap vermek istiyorum,sanırım insanlara önyargısız bunu okuyun derken farkında olmadan erkek kişiliğinizden kaynaklanmış olduğunu umuyorum,sizin önyargıyla kitabı okuduğunuzu fark ettim.

19 Ocak 2007 11:49
 
Toplam blog
: 1
: 111
Kayıt tarihi
: 18.01.07