Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '06

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

İndirim sezonu

İndirim sezonu
 

Ağustos ayı geldi. Mağazalarda bir bir yazlık kıyafetler ucuzluğa girecek. Sezon sonu yaklaştıkça elde mallar kalmasın diye, bir yandan da sürümden kazanırız hesabıyla, lüks mağazaların vitrinlerinde kocaman puntolarla yazılmış indirimli satışlar yazılarını göreceğiz.

Tezgahlarda yığılmış, t-shirtler, bodyler, pantolonlar, hınca hınç dolu mağazalarda kapanın elinde kalacak. Boş kabin bulup beğendiği malı üzerinde deneme fırsatı bulan, zafer kazanmış kumandan edasıyla kan ter içinde savaş alanından ayrılacak, yerine bir başkasını bırakarak

Şimdilerde moda ve aksesuarda yeni trendler nedir, öğrenebilmek için, magazin basınını takip eder olduk. Malum şirin kızlarımız boy boy günün modasını gazetelerde arzı endam ederek hepimize sunuyorlar . Hani pırıltılı, şıkırtılı kıyafetler pek bir moda sanki.

Alışverişe çıkmadan 2 gün kendinizi kampa çekip iyice dinlenin. Maazallah kalabalıkla baş edebilmek için, gücünüzü, kuvvetinizi yerinde tutmak zorundasınız. Ne de olsa arenaya çıkacak matador misali, gözünü alışveriş bürümüş çılgın kadınların arasında tutunabilmek kolay değil.

Bu senede indirim sezonunu her yıl olduğu gibi, bu görüntülerle karşılayacağız sanırım.

 
Toplam blog
: 9
: 814
Kayıt tarihi
: 29.07.06
 
 

Merhaba,Başlamak için ilk kelimeleri bulmak bazen ne kadar zordur. Hani yüzmeğe çalışan bir çocuğun ..