Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '17

 
Kategori
Tarih
 

İngiliz Ajanı Lord Cromer

İngiliz Ajanı Lord Cromer
 

İNGİLİZ AJANI LORD CROMER


“Bir ülkeyi ele geçirmek zor değildir. O ülkede halkın güvendiği, sözüne inandığı, peşinden gittiği adamlar vardır. Askeri işgalin başladığı gün bunları garnizona toplarsınız, geri kalan halk yığınları posadır. O ülkeyi en az elli yıl istediğiniz gibi yönetirsiniz…”(1)  Bütün İslam ülkelerine uyguladıkları yöntem bu işte.

Dünya savaşlarının arka planında hiç kimsenin bilmediği gizli örgüt İngiliz derin devleti vardır. Maşa olmadan hiçbir zaman elini ateşe sokmayan İngiliz derin devleti dünya ülkelerini bilardo topu misali hep oynarlar. Biz ise hep bilardo toplarını görürüz. Bilardo toplarını oynayan oyuncuları hiçbir zaman göremeyiz. Üst akıl denilen derin devletin başı İngilizlerdir. Genel olarak her taşın altındadırlar ama siz göremezsiniz. İngiliz derin devleti ajanlarından İslam düşmanı Lord Cromer’i size anlatmaya çalışacağız. Maksadımız anlatırken övmek değil tabi… Düşmanı iyi tanımak gerek maksadıyla anlatacağız.

Lord Cromer, 19. yüzyılda dünyayı en vahşi yöntemlerle sömürge haline getiren ingiliz derin devleti yöneticilerinin çirkin bir örneğidir. Kendisinin, üstün ırkın temsilcisi olduğuna inanan, Darwinist, kibirli ve ırkçı bir adamdır.(2)

Arap dünyasının insanları, on yıllarca ve hatta yüzyıllar boyunca Avrupalılar tarafından ve hemen ardından da Amerikalılar tarafından, muhafazakâr ve gerici olarak betimlendi. Modern Mısır’ın sözde tarihi 1908’in yazarı Lord Cromer’e göre, Arapların ilerlemesinin önündeki en büyük engel onların Müslüman olmaları demiştir.(3)

Lord Cromer,  ‘Modern Mısır’ adlı kitabında, ‘ Avrupalının akıl yürütmesi sağlamdır, mantık dersi almamış olabilir ama doğuştan mantıklıdır, doğası gereği kuşkucudur, önce kanıt ister, eğitimli zekası, bir mekanizmanın parçası gibi işler. Öte yandan Doğulu’nun aklı, simetriden yoksundur. Akıl yürütmesi baştan savma ve kimlerle doludur.’ der,(4)

İngiltere’nin Sömürge Valisi Lord Cromer şöyle diyor: “Kuşkusuz İslami reformist hareketinin geleceği Şeyh Muhammed Abduh’un çizdiği yolda ümit vaad ediyor. Ve o yolun yolcuları Avrupa’nın her türlü yardım ve teşviklerine layıktırlar.”(5)

Yukarıdaki alıntıladığımız kaynaklardan da anlaşıldığı üzere Lord Cromer İngiliz ajanı siyonizmin uşağıdır. İngiliz derin devletinin satrancını oynayan bu tip politikacılardır. Yukarıdaki kaynaklardan da anlaşıldığı gibi Türkiye’den örnek vermek gerekirse 15 Temmuz darbe girişimi bir İngiliz derin devleti projesidir. Akabinde Avrupanın Türkiye’ye düşman olmasını da anlayabiliyoruz.  Lord Cromer İngiliz ajanın yöntemine göre Avrupa menfattine hizmet etmeyen herkes Avrupanın düşmanıdır. Avrupa Birliği ise yıllardır Proj Dr. Necmettin Erbakan’ın dediği gibi Yahudi-Hristiyan Kulübüdür. Netice olarak Müslüman her daim uyanık olmalı ve bu tür düşmanlarını iyi analiz etmeli, bilmelidir.

 

            KAYNAK

(1)   [Lord Cromer – Alıntı: “Bennett; Atatürk’e Nasıl Vize Verdim” – 

(2)  http://incisozluk.com.tr/w/%C3%BCst-ak%C4%B1l-ingiliz-derin-devletinin-i%C3%A7-y%C3%BCz%C3%BC/eniyi/8/

(3)  https://www.evrensel.net/haber/1420/tarihin-kum-batakligi

(4)  http://islamicevaplar.com/oryantalizm-islam-ve-turkler.html

(5)  http://turkiyevedunyadamasonluk.blogspot.com.tr/2013/08/el-ezhere-masonlugu-sokan-ingiliz-ajan.html

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..